Bedrijven in Schildersvormenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Schildersvormenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schildersvormenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

YJP transport
Opgericht in Mei 2024

De onderneming YJP transport is gevestigd op Fresco 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Henry allround cleaning
Opgericht in April 2024

De onderneming Henry allround cleaning is gevestigd op Penseel 4 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Woensdag 24 april 2024

Van de Peppel Tweewielers
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Van de Peppel Tweewielers is gevestigd op Prent 13 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

Sullpy
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Sullpy is gevestigd op Ets 9 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Verzuimadvies op maat
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Verzuimadvies op maat is gevestigd op Grafiek 28 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Thenursechirino
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Thenursechirino is gevestigd op Penseel 25 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

Mike's E-Commerce
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mike's E-Commerce is gevestigd op Fresco 44 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Schoonmaakbedrijf Hernandez
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Schoonmaakbedrijf Hernandez is gevestigd op Fresco 54 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Donderdag 1 februari 2024

CAL Fiber Optic
Opgericht in Januari 2024

De onderneming CAL Fiber Optic is gevestigd op Penseel 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

H.S. Daphu
Opgericht in Januari 2024

De onderneming H.S. Daphu is gevestigd op Ets 22 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

The Lashbar DS
Opgericht in Januari 2024

De onderneming The Lashbar DS is gevestigd op Ets 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 11 januari 2024

Bouw M.B
Opgericht in December 2023

De onderneming Bouw M.B is gevestigd op Grafiek 16 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Fista products
Opgericht in September 2021

De vennootschap onder firma Fista products is gevestigd op Grafiek 28 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

For The Chosen
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma For The Chosen is gevestigd op Grafiek 40 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The low budget
Opgericht in November 2023

De onderneming The low budget is gevestigd op Aquarel 4 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Schildersvormenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 00:59 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement