Bedrijven in Voordijkshoorn

Wil je weten welke bedrijven er in Voordijkshoorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voordijkshoorn.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Taxibedrijf Abdow
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taxibedrijf Abdow is gevestigd op Sasboutstraat 22 te Delft en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Wise-wholesale
Opgericht in November 2022

De onderneming Wise-wholesale is gevestigd op Moermantuinen 3 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Louis Aussen Architectuur
Opgericht in November 2022

De onderneming Louis Aussen Architectuur is gevestigd op De Eendracht 61 te Delft en is actief in de branche Architecten.

Romy Fabiana
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Romy Fabiana is gevestigd op Sasboutstraat 148I te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Eelke Poots
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eelke Poots is gevestigd op Antonia Veerstraat 2 te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Trainer Silas
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Trainer Silas is gevestigd op Hof van Zilverlicht 8 te Delft en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Ophelia Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ophelia Services is gevestigd op Mina Krusemanstraat 312 te Delft en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

DD General Constructie
Opgericht in September 2022

De onderneming DD General Constructie is gevestigd op van der Lelijstraat 97 te Delft en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Eva van Vliet
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eva van Vliet is gevestigd op Willem Hooftstraat 21 te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

SAManda-Projects
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SAManda-Projects is gevestigd op van Adrichemstraat 27 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Henistar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Henistar is gevestigd op Glaskloksingel 8 te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

7Scope-cursussen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap 7Scope-cursussen B.V. is gevestigd op van Kinschotstraat 1 te Delft en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Philip Peterse Licht en Camera
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Philip Peterse Licht en Camera is gevestigd op Molensingel 39 te Delft en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

N. Stok Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap N. Stok Holding B.V. is gevestigd op Schietglas 7 te Delft en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Picture Perfect Netherlands B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Picture Perfect Netherlands B.V. is gevestigd op Kniekas 16 te Delft en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Meer nieuws in Voordijkshoorn

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent