Bedrijven in Den Hoorn

Wil je weten welke bedrijven er in Den Hoorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Den Hoorn.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

Linde Vdc
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Linde Vdc is gevestigd op Glaskloksingel 60 te Delft en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Maynurse
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Maynurse is gevestigd op Hoefslagendreef 68 te Delft en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 14 februari 2023

PsyCentraal
Opgericht in Februari 2023

De onderneming PsyCentraal is gevestigd op Eenruiter 30 te Delft en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Pinas for IT Service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Pinas for IT Service is gevestigd op Kopkas 117 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 2 februari 2023

Shahara e-com
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Shahara e-com is gevestigd op Lessenaar 13 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van der Veken Data Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Van der Veken Data Consultancy is gevestigd op Hoflandendreef 74 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

MdG Psychologie B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap MdG Psychologie B.V. is gevestigd op Laan van Lansbergen 16 te Delft en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

ILWC Logistics
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ILWC Logistics is gevestigd op Eenruiter 26 te Delft en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

HRomana
Opgericht in Januari 2023

De onderneming HRomana is gevestigd op Laan van Lekkerkerk 94 te Delft en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Road Daddy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Road Daddy is gevestigd op Kopkas 13 te Delft en is actief in de branche Koeriers.

Avci klusser
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Avci klusser is gevestigd op Kopkas 87 te Delft en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 30 januari 2023

Votre Maison
Opgericht in December 2022

De onderneming Votre Maison is gevestigd op Van Erktuinen 4 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 14 december 2022

Lemony Essentials V.O.F.
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Lemony Essentials V.O.F. is gevestigd op Hoefslagendreef 101 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JKB Commerce
Opgericht in November 2022

De onderneming JKB Commerce is gevestigd op Dijkshoornseweg 173 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VolFocus
Opgericht in November 2022

De onderneming VolFocus is gevestigd op Glaskloksingel 42 te Delft en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

 

Meer nieuws in Den Hoorn

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent