Bedrijven in Kuyperwijk-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Kuyperwijk-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kuyperwijk-Zuid.

Filter Filter

Gisteren

Raadreeb.nl
Opgericht in December 2022

De onderneming Raadreeb.nl is gevestigd op van Almondestraat 142 te Delft en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Woensdag 14 december 2022

OnlineVlieger
Opgericht in December 2022

De onderneming OnlineVlieger is gevestigd op van Beresteynstraat 68 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Houcein Safety
Opgericht in December 2022

De onderneming Houcein Safety is gevestigd op van Schuijlenburchstraat 18C te Delft en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

L.J.B. Schilderwerken
Opgericht in November 2022

De onderneming L.J.B. Schilderwerken is gevestigd op van Foreestweg 67 te Delft en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Y.A.S. Bouw
Opgericht in December 2022

De onderneming Y.A.S. Bouw is gevestigd op van Almondestraat 142 te Delft en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Chain Rings
Opgericht in November 2022

De onderneming Chain Rings is gevestigd op van Beresteynstraat 29 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Drnz Productions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Drnz Productions is gevestigd op van Almondestraat 216 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Muziek met hoofd, hart en handen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Muziek met hoofd, hart en handen is gevestigd op van Beresteynstraat 8 te Delft en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Jaru bloemen en planten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jaru bloemen en planten is gevestigd op Sasboutstraat 28 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

DropToTheTop
Opgericht in November 2022

De onderneming DropToTheTop is gevestigd op van Kinschotstraat 80 te Delft en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Taxibedrijf Abdow
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Taxibedrijf Abdow is gevestigd op Sasboutstraat 22 te Delft en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Romy Fabiana
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Romy Fabiana is gevestigd op Sasboutstraat 148I te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Eva van Vliet
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eva van Vliet is gevestigd op Willem Hooftstraat 21 te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

7Scope-cursussen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap 7Scope-cursussen B.V. is gevestigd op van Kinschotstraat 1 te Delft en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Vrijdag 7 oktober 2022

DiGawa
Opgericht in September 2022

De onderneming DiGawa is gevestigd op van Schuijlenburchstraat 10B te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

 

Meer nieuws in Kuyperwijk-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent