Bedrijven in Duinwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Duinwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Duinwijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Rising Relations
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rising Relations is gevestigd op Emmalaan 31 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Young Artist Event
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Young Artist Event is gevestigd op Delftstraat 52-0319 te Haarlem en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Astra Consulting B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Astra Consulting B.V. is gevestigd op Stalkruidlaan 10 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

i Boy
Opgericht in September 2022

De onderneming i Boy is gevestigd op Schoonzichtlaan 188B te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fit met Kit
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fit met Kit is gevestigd op Schoonzichtlaan 46 te Haarlem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Titia Dekker Online Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Titia Dekker Online Marketing is gevestigd op Noorder Tuindorpslaan 37 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

PUSH
Opgericht in September 2022

De onderneming PUSH is gevestigd op Bloemveldlaan 12 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Dock-in B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Dock-in B.V. is gevestigd op Dickmansstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

LisArt Education
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LisArt Education is gevestigd op Schoonzichtlaan 40 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

NinetyFive B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap NinetyFive B.V. is gevestigd op Irisstraat 41 te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Frances Hoep
Opgericht in September 2022

De onderneming Frances Hoep is gevestigd op Hospeslaan 52 te Haarlem en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

BlueNote in Company B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap BlueNote in Company B.V. is gevestigd op Dickmansstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vereniging van eigenaars Bentinckplein 40 en Walenburgerweg 139 A 139 B 139 C en 141 te Rotterdam
Opgericht in November 2021

De vereniging Vereniging van eigenaars Bentinckplein 40 en Walenburgerweg 139 A 139 B 139 C en 141 te Rotterdam is gevestigd op Zenegroenkade 4 te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

E.P. Fysiotherapie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming E.P. Fysiotherapie is gevestigd op Schoonzichtlaan 18 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Contact-Zorg B.V.
Opgericht in December 2016

De besloten vennootschap Contact-Zorg B.V. is gevestigd op Lambrecht van Dalelaan 9A te Haarlem.

 

Buurten in Duinwijk

Meer nieuws in Duinwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent