Bedrijven in Ramplaankwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Ramplaankwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ramplaankwartier.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

BySatin
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma BySatin is gevestigd op Noorder Tuindorpslaan 39 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Yo! Reis- en activiteitenbegeleiding
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Yo! Reis- en activiteitenbegeleiding is gevestigd op Ramplaan 91 te Haarlem en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Dinsdag 25 juli 2023

eise energy
Opgericht in Juli 2023

De onderneming eise energy is gevestigd op Croesenstraat 1 te Haarlem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 10 juli 2023

Marks Mod B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Marks Mod B.V. is gevestigd op Bloemveldlaan 47 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

DunyahDogs
Opgericht in Juni 2023

De onderneming DunyahDogs is gevestigd op Hospeslaan 19 te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

JKL Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap JKL Holding B.V. is gevestigd op Abraham Mensstraat 17 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Zeilstra Psychotherapie B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Zeilstra Psychotherapie B.V. is gevestigd op Abraham Mensstraat 17 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Psychologie Van Gent
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Psychologie Van Gent is gevestigd op Bloemveldlaan 9B te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Donderdag 15 juni 2023

De Grootste Liefde
Opgericht in Mei 2023

De onderneming De Grootste Liefde is gevestigd op Zuider Tuindorpslaan 5 te Haarlem en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Dinsdag 23 mei 2023

Nick in Post-production
Opgericht in April 2023

De onderneming Nick in Post-production is gevestigd op Ramplaan 1 te Haarlem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Delta Groen
Opgericht in April 2023

De onderneming Delta Groen is gevestigd op Denys van Hullelaan 9 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vrijdag 21 april 2023

Johanna Hoogendam
Opgericht in April 2023

De onderneming Johanna Hoogendam is gevestigd op Ramplaan 85 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Maandag 3 april 2023

Chinchillaz
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Chinchillaz is gevestigd op Bloemveldlaan 6 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Casanova-arte
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Casanova-arte is gevestigd op Ramplaan 73A te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Dinsdag 14 maart 2023

Vogelaar dermatologie
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Vogelaar dermatologie is gevestigd op Hendrik Roozenlaan 43 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Buurten in Duinwijk

Meer nieuws in Ramplaankwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent