Bedrijven in Kunstschildersbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kunstschildersbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kunstschildersbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

de Haan Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming de Haan Klussenbedrijf is gevestigd op Vincent van Goghlaan 34I te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ozone Cleaning Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ozone Cleaning Services is gevestigd op Prinses Beatrixplein 79II te Haarlem en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Vrijdag 7 oktober 2022

Kindercentrum Blije Voetjes B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Kindercentrum Blije Voetjes B.V. is gevestigd op Bijvoetstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 26 september 2022

Vito Solution
Opgericht in September 2022

De onderneming Vito Solution is gevestigd op Rietveldstraat 1 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 13 september 2022

Chef the cuisine B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Chef the cuisine B.V. is gevestigd op Rietveldstraat 11 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 31 augustus 2022

Adil Maahi
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Adil Maahi is gevestigd op Vincent van Goghlaan 86III te Haarlem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Antonio Nashed
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Antonio Nashed is gevestigd op Prinses Beatrixplein 87I te Haarlem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

RachelClean
Opgericht in Juli 2022

De onderneming RachelClean is gevestigd op Leonard Springerlaan 288 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 4 augustus 2022

Stylesbrigade Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Stylesbrigade Holding B.V. is gevestigd op Jan Sluijterslaan 98 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Bonfidey
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bonfidey is gevestigd op Vincent van Goghlaan 44I te Haarlem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 28 juni 2022

First line taxi
Opgericht in Mei 2022

De onderneming First line taxi is gevestigd op Leonard Springerlaan 64 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

EC montage B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap EC montage B.V. is gevestigd op Leonard Springerlaan 478 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 10 juni 2022

Handelshuis Wiesken
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Handelshuis Wiesken is gevestigd op Vincent van Goghlaan 32I te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

allround service by JN
Opgericht in Mei 2022

De onderneming allround service by JN is gevestigd op Martin Monnickendamstr 9 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Facmad
Opgericht in April 2022

De onderneming Facmad is gevestigd op Bijvoetstraat 22 te Haarlem en is actief in de branche Facility management.

 

Buurten in Parkwijk

Meer nieuws in Kunstschildersbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent