Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuiderpolder-noord

Wil je weten welke bedrijven er in Zuiderpolder-noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuiderpolder-noord.

In Zuiderpolder-noord zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  Ava J. Lennox
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Ava J. Lennox is gevestigd op Solidarnoscstraat 40 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Haarlem » Parkwijk » Zuiderpolder-noord » 2033BN

  Maandag 24 december 2018

  Plan/Be B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Plan/Be B.V. is gevestigd op Raoul Wallenbergstraat 21 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Haarlem » Parkwijk » Zuiderpolder-noord » 2033AL
  Tjardo Luijten diensten
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Tjardo Luijten diensten is gevestigd op Suzette Noiretstraat 33 te Haarlem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Haarlem » Parkwijk » Zuiderpolder-noord » 2033AW

  Zondag 9 december 2018

  T.S. Metaalhandel
  Opgericht in november 2018

  De onderneming T.S. Metaalhandel is gevestigd op Diakenhuisweg 155 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Haarlem » Parkwijk » Zuiderpolder-noord » 2033AR

  Dinsdag 24 april 2018

  Theekraampje
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Theekraampje is gevestigd op Dietrich Bonhoeffervaart 28 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Haarlem » Parkwijk » Zuiderpolder-noord » 2033AN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuiderpolder-noord

  Instellen

  Buurten in Parkwijk

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?