Bedrijven in Ter Kleefkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Ter Kleefkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ter Kleefkwartier.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Aqua Development B.V.
Opgericht in Oktober 2014

De besloten vennootschap Aqua Development B.V. is gevestigd op Deckerstraat 34 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Ellen Rouers
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ellen Rouers is gevestigd op Verspronckweg 111ZW te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

IDB Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming IDB Dienstverlening is gevestigd op Wilgenstraat 57 te Haarlem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

The Count Hotelmanagement Zaandam B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap The Count Hotelmanagement Zaandam B.V. is gevestigd op Plataanstraat 88ZW te Haarlem en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Apollos Technology Solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Apollos Technology Solutions is gevestigd op Wilgenstraat 30 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

xixije
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming xixije is gevestigd op Van Dortstraat 40 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Count Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap The Count Group B.V. is gevestigd op Plataanstraat 88ZW te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Cloud Gnome
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Cloud Gnome is gevestigd op Soendaplein 33A te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Juffrouw Corrie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Juffrouw Corrie is gevestigd op Kleverlaan 112 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Press A to Interact
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Press A to Interact is gevestigd op Pijnboomstraat 74 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

SETL Webdesign
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma SETL Webdesign is gevestigd op Dennenstraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in Oktober 2010

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Wijde Geldelozepad 29 te Haarlem" is gevestigd op Hogerwoerdstraat 45RD te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Muziek Entertainment Mario Urtubia
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Muziek Entertainment Mario Urtubia is gevestigd op Beukenstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Press A to Interact
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Press A to Interact is gevestigd op Pijnboomstraat 74 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Jaelos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jaelos is gevestigd op Maerten v Heemskerckstr 48RD te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

Buurten in Ter Kleefkwartier

Meer nieuws in Ter Kleefkwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent