Bedrijven in Kleverpark-zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Kleverpark-zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kleverpark-zuid.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Ellen Rouers
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ellen Rouers is gevestigd op Verspronckweg 111ZW te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Jaelos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jaelos is gevestigd op Maerten v Heemskerckstr 48RD te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Stichting Steun MS Centrum Amsterdam
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Steun MS Centrum Amsterdam is gevestigd op Van der Vinnestraat 20RD te Haarlem en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Vrijdag 7 oktober 2022

EVA HR Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming EVA HR Consultancy is gevestigd op Kleverparkweg 80RD te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 26 september 2022

VOF Tandarts Mulders
Opgericht in Juni 2022

De vennootschap onder firma VOF Tandarts Mulders is gevestigd op Schotersingel 127ZW te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Dinsdag 13 september 2022

Mees services
Opgericht in September 2022

De onderneming Mees services is gevestigd op Verspronckweg 13 te Haarlem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 31 augustus 2022

Hendrick the Producer
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Hendrick the Producer is gevestigd op Schotersingel 133A te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Y.A.B. Bogaart Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Y.A.B. Bogaart Beheer B.V. is gevestigd op Jan Steenstraat 85 te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 25 augustus 2022

GBIRAND CONSULTING LLC
Opgericht in Juli 2022

De onderneming GBIRAND CONSULTING LLC is gevestigd op Tetterodestraat 59 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Bram's Garden Service
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bram's Garden Service is gevestigd op Tetterodestraat 52B te Haarlem en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Van der Bijl Renovatie&Timmerwerk
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van der Bijl Renovatie&Timmerwerk is gevestigd op Verspronckweg 111RD te Haarlem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Hart voor HR
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Hart voor HR is gevestigd op Velserstraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

OverRozen
Opgericht in Juli 2022

De onderneming OverRozen is gevestigd op Verspronckweg 13 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Donderdag 4 augustus 2022

Ego2Eco
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ego2Eco is gevestigd op Kleverparkweg 21B ZW te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 12 juli 2022

Luthart Creative
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Luthart Creative is gevestigd op Tetterodestraat 63ZW te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

Buurten in Ter Kleefkwartier

Meer nieuws in Kleverpark-zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent