Bedrijven in Oranjewoud

Wil je weten welke bedrijven er in Oranjewoud zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oranjewoud.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

GB Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GB Consultancy is gevestigd op Sophia Hedwiglaan 4 te Oranjewoud en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 23 januari 2024

F. Sinnema project management
Opgericht in November 2020

De onderneming F. Sinnema project management is gevestigd op Koningin Julianaweg 90 te Oranjewoud en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 11 januari 2024

Ellen Werkt!
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ellen Werkt! is gevestigd op Koningin Julianaweg 94 te Oranjewoud en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Vertrouw De Goede
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vertrouw De Goede is gevestigd op Marijkemuoi-wei 7 te Oranjewoud en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Service- en Adviesbureau G.H. van der Werf B.V.
Opgericht in Mei 1997

De besloten vennootschap Service- en Adviesbureau G.H. van der Werf B.V. is gevestigd op Elisabethlaan 6 te Oranjewoud en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Kwant Consultants B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap De Kwant Consultants B.V. is gevestigd op Prins Bernhardweg 16 te Oranjewoud en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Das Rheingold B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Das Rheingold B.V. is gevestigd op Prins Bernhardweg 16 te Oranjewoud en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 8 november 2023

PPaas Marketing en Communicatie
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming PPaas Marketing en Communicatie is gevestigd op Heidelaan 5B te Oranjewoud en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Kamp Media & Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Kamp Media & Services is gevestigd op Meerzigt 2 te Oranjewoud en is actief in de branche Fotografie.

Stichting Administratiekantoor Ema Beheer
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Ema Beheer is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 51 te Oranjewoud en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 2 oktober 2023

Kickback B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Kickback B.V. is gevestigd op Casimiralaan 15 te Oranjewoud en is actief in de branche Financiële holdings.

J. Holtrop Timmerwerken
Opgericht in Juli 2023

De onderneming J. Holtrop Timmerwerken is gevestigd op Lollius Ademalaan 1 te Oranjewoud en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 september 2023

Eke Tuinstra
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Eke Tuinstra is gevestigd op Heidelaan 39 te Oranjewoud en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Ray's services
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Ray's services is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 48 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Pandvanjan B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Pandvanjan B.V. is gevestigd op Marijkemuoi-wei 14 te Oranjewoud en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent