Bedrijven in Oranjewoud

Wil je weten welke bedrijven er in Oranjewoud zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oranjewoud.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Onbezorgd Zorgen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Onbezorgd Zorgen is gevestigd op Casimiralaan 10 te Oranjewoud en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Maamke B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Maamke B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 41 te Oranjewoud en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Trimsalon Oranjewoud
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Trimsalon Oranjewoud is gevestigd op Carolinalaan 7 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

marewtuinstra
Opgericht in September 2022

De onderneming marewtuinstra is gevestigd op Heidelaan 39 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Jochem Liemburg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Jochem Liemburg is gevestigd op Marijkemuoi-wei 12 te Oranjewoud en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dinsdag 12 juli 2022

By Janny
Opgericht in Juni 2022

De onderneming By Janny is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 42B te Oranjewoud en is actief in de branche supermarkten.

Dolmen B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Dolmen B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 13 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Muller Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Muller Beheer B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminaweg 51 te Oranjewoud en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Fysiotherapiepraktijk TS
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Fysiotherapiepraktijk TS is gevestigd op Prins Bernhardweg 17A te Oranjewoud en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Innerzee training & coaching
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Innerzee training & coaching is gevestigd op Krukmanslaan 16 te Oranjewoud en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 28 juni 2022

Goal Zero
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Goal Zero is gevestigd op Anna Charlottelaan 26 te Oranjewoud en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Solisma 2.0 B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Solisma 2.0 B.V. is gevestigd op Koningin Julianaweg 90 te Oranjewoud en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dinsdag 14 juni 2022

Zoutkamer Oranjewoud
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Zoutkamer Oranjewoud is gevestigd op Lollius Ademalaan 13 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 26 april 2022

Lauw
Opgericht in April 2022

De onderneming Lauw is gevestigd op Krukmanslaan 12 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Woensdag 13 april 2022

Vereniging ter behartiging van de belangen van de inwoners van het beschermd dorpsgezicht
Opgericht in Maart 2022

De vereniging Vereniging ter behartiging van de belangen van de inwoners van het beschermd dorpsgezicht "het Oranjewoud" is gevestigd op Krukmanslaan 30 te Oranjewoud en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent