Bedrijven in Ypestein

Wil je weten welke bedrijven er in Ypestein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ypestein.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Nedtask consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Nedtask consultancy is gevestigd op Waterbaak 7 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Marcker's Descanso Holland
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marcker's Descanso Holland is gevestigd op Het Zandstuk 7 te Heiloo en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Miriam's Dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming Miriam's Dienstverlening is gevestigd op De Kuilenaar 46 te Heiloo en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 10 november 2022

Kallal Elektrotechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kallal Elektrotechniek is gevestigd op Rosendaal 45 te Heiloo en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Oakwood Houthandel B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Oakwood Houthandel B.V. is gevestigd op Oosterzijweg 128 te Heiloo en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

F.G.J. Pepping Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap F.G.J. Pepping Holding B.V. is gevestigd op Oosterzijweg 128 te Heiloo en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Nika Effici?ntie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nika Effici?ntie is gevestigd op Groenelaan 30 te Heiloo en is actief in de branche Eventcatering.

F. Pepping Projecten B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap F. Pepping Projecten B.V. is gevestigd op Oosterzijweg 128 te Heiloo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Rolleman handelsmaatschappij B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Rolleman handelsmaatschappij B.V. is gevestigd op De Boog 10 te Heiloo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Huisartsenpraktijk Voskuil & Melchers
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Huisartsenpraktijk Voskuil & Melchers is gevestigd op Kennemerstraatweg 538 te Heiloo en is actief in de branche huisartsen.

Nico Dekker Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nico Dekker Consultancy is gevestigd op Het Brugstuk 41 te Heiloo en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

S7 archi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming S7 archi is gevestigd op Dompvloetlaan 10 te Heiloo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

AGF Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AGF Consultancy is gevestigd op Kennemerstraatweg 552 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vrijdag 7 oktober 2022

Corine Smit
Opgericht in September 2022

De onderneming Corine Smit is gevestigd op Vijverlaan 52 te Heiloo en is actief in de branche Haarverzorging.

Maandag 26 september 2022

Foxbrothers-IT
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Foxbrothers-IT is gevestigd op De Boog 57 te Heiloo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent