Bedrijven in Groot Driene

Wil je weten welke bedrijven er in Groot Driene zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Groot Driene.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Thema Ortho B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Thema Ortho B.V. is gevestigd op Drienerparkweg 2 te Hengelo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

inSpirit Beth Maryam
Opgericht in Mei 2024

De onderneming inSpirit Beth Maryam is gevestigd op Korenbloemstraat 8 te Hengelo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Gamzem
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Gamzem is gevestigd op Aart van der Leeuwstraat 3 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 11 juni 2024

Blend Works B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Blend Works B.V. is gevestigd op Zwavertsweg 233 te Hengelo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

E. Mercho Tolk
Opgericht in Mei 2024

De onderneming E. Mercho Tolk is gevestigd op Albert Verweijstraat 16 te Hengelo en is actief in de branche Vertalers en tolken.

CM Investments
Opgericht in April 2024

De onderneming CM Investments is gevestigd op H.C. Pootstraat 122 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MZ klussenbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming MZ klussenbedrijf is gevestigd op Klaverstraat 4 te Hengelo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

A. Zarkesi Auto's
Opgericht in April 2024

De onderneming A. Zarkesi Auto's is gevestigd op Klaverstraat 4 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Continu Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Continu Group B.V. is gevestigd op Enschedesestraat 158 te Hengelo en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

RRY Trade
Opgericht in April 2024

De onderneming RRY Trade is gevestigd op Koolzaadstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

UMESI
Opgericht in April 2024

De onderneming UMESI is gevestigd op Bilderdijkstraat 6 te Hengelo en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

BePresent
Opgericht in April 2024

De onderneming BePresent is gevestigd op Brederostraat 24 te Hengelo en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Woensdag 24 april 2024

Klussendienst Twente B.V.
Opgericht in Juni 2015

De besloten vennootschap Klussendienst Twente B.V. is gevestigd op Oude Grensweg 71 te Hengelo en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Films by Heval
Opgericht in April 2024

De onderneming Films by Heval is gevestigd op Egstraat 22 te Hengelo en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

BEMM Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BEMM Holding B.V. is gevestigd op Oude Grensweg 89 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Groot Driene

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement