Bedrijven in Anninks-/Nijhofshoek

Wil je weten welke bedrijven er in Anninks-/Nijhofshoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Anninks-/Nijhofshoek.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Films by Heval
Opgericht in April 2024

De onderneming Films by Heval is gevestigd op Egstraat 22 te Hengelo en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

GMR Advies
Opgericht in April 2024

De onderneming GMR Advies is gevestigd op Postbus 8516 te Hengelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

YUP ontwerp
Opgericht in April 2024

De onderneming YUP ontwerp is gevestigd op Enschedesestraat 131 te Hengelo en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

DB Arts
Opgericht in Februari 2024

De onderneming DB Arts is gevestigd op Haverweg 5 te Hengelo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

NailNGlow
Opgericht in Maart 2024

De onderneming NailNGlow is gevestigd op Woltersweg 88 te Hengelo en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 10 april 2024

Engberink Automatisering B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Engberink Automatisering B.V. is gevestigd op Woltersweg 70 te Hengelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Flame Flavor
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Flame Flavor is gevestigd op Enschedesestraat 172-8518 te Hengelo en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

DS Transport
Opgericht in Februari 2024

De onderneming DS Transport is gevestigd op P.C. Hooftlaan 16 te Hengelo en is actief in de branche Koeriers.

LLC Taxperts B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap LLC Taxperts B.V. is gevestigd op Woltersweg 24 te Hengelo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Matie's B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Matie's B.V. is gevestigd op Hennepstraat 1A te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

A.Care
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma A.Care is gevestigd op Wanstraat 24 te Hengelo en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Thom Floris
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Thom Floris is gevestigd op Enschedesestraat 211 te Hengelo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

S.M. Fiber Techniek B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap S.M. Fiber Techniek B.V. is gevestigd op Hennepstraat 1A te Hengelo en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Donderdag 1 februari 2024

EV-Trading
Opgericht in Januari 2024

De onderneming EV-Trading is gevestigd op Lupinestraat 2 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MaBas B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap MaBas B.V. is gevestigd op Enschedesestraat 133 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Anninks-/Nijhofshoek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement