Bedrijven in Langgewenstbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Langgewenstbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langgewenstbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Braidsbybints
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Braidsbybints is gevestigd op Naarderstraat 63-69 te Hilversum en is actief in de branche Haarverzorging.

Jobar Transport en Logistiek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jobar Transport en Logistiek is gevestigd op Noordse Bosje 14B 11 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

W.S.S Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming W.S.S Klussenbedrijf is gevestigd op Langgewenst 27 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Administratiekantoor Van Vuure Blaricum
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Van Vuure Blaricum is gevestigd op Melkpad 21A te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Kacper Meubel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kacper Meubel is gevestigd op Naarderstraat 44B te Hilversum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Josefine Finecare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Josefine Finecare is gevestigd op Naarderstraat 78 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

Trendwatcher Boutique
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Trendwatcher Boutique is gevestigd op Kerkstraat 66 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

Maandag 26 september 2022

That Dutch Lady
Opgericht in September 2022

De onderneming That Dutch Lady is gevestigd op Koninginneweg 57B te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lottattoos
Opgericht in September 2022

De onderneming Lottattoos is gevestigd op Bussumerstraat 14C te Hilversum en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Hilversums Naaiatelier
Opgericht in Februari 2006

De vennootschap onder firma Hilversums Naaiatelier is gevestigd op Bussumerstraat 61 te Hilversum en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Dinsdag 13 september 2022

LukeFitLiving
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LukeFitLiving is gevestigd op Groest 56A te Hilversum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 31 augustus 2022

Bussola Media
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bussola Media is gevestigd op Stationsstraat 12B te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

by FOEI
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming by FOEI is gevestigd op 's-Gravelandseweg 16-2 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Mobile City Hilversum V.O.F.
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Mobile City Hilversum V.O.F. is gevestigd op Kerkstraat 30 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

HJGames
Opgericht in November 2020

De onderneming HJGames is gevestigd op Noordse Bosje 59 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent