Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

TIEN Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap TIEN Holding B.V. is gevestigd op Nieuwe Doelenstraat 37 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

AT Business Matching B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap AT Business Matching B.V. is gevestigd op Spoorstraat 36C te Hilversum en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Indian Mout Hilversum B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Indian Mout Hilversum B.V. is gevestigd op Marktplein 1 te Hilversum en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Degima
Opgericht in April 2024

De onderneming Degima is gevestigd op Leeuwenstraat 31A te Hilversum en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Door Beleggen B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Door Beleggen B.V. is gevestigd op Ruitersweg 11A te Hilversum en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

DyBle Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DyBle Holding B.V. is gevestigd op Ruitersweg 11A te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Jodie Rosario
Opgericht in April 2024

De onderneming Jodie Rosario is gevestigd op Schapenstraat 2 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Aswad
Opgericht in April 2024

De onderneming Aswad is gevestigd op Noordse Bosje 18A 5 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Alec Fixt
Opgericht in April 2024

De onderneming Alec Fixt is gevestigd op Luitgardeweg 15 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Naweek Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Naweek Holding B.V. is gevestigd op Vaartweg 43-1 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Doitsugo Daisuki Klub
Opgericht in April 2024

De onderneming Doitsugo Daisuki Klub is gevestigd op 1e Oosterstraat 19D te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

SPR Marketing and Communications
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SPR Marketing and Communications is gevestigd op Koningsstraat 144 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

WilStav
Opgericht in Maart 2024

De onderneming WilStav is gevestigd op Langestraat 130A te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hoe zie jij
Opgericht in April 2024

De onderneming Hoe zie jij is gevestigd op Prinsenstraat 6C te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Op pad met Peri
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Op pad met Peri is gevestigd op Diamantstraat 20 te Hilversum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Meer nieuws in Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement