Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MAZANO Schilders
Opgericht in November 2022

De onderneming MAZANO Schilders is gevestigd op Wilhelminastraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Fit met Sharona
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fit met Sharona is gevestigd op Koningsstraat 134 te Hilversum en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Jaxcsens
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jaxcsens is gevestigd op Vaartweg 29 te Hilversum en is actief in de branche stukadoors.

Buyux Enterprise
Opgericht in November 2022

De onderneming Buyux Enterprise is gevestigd op Vaartweg 17-1 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Leeuw Web & IT
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leeuw Web & IT is gevestigd op 3e Oosterstraat 8 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Jessemein
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jessemein is gevestigd op Langestraat 120A te Hilversum en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Dutch Chauffeur Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dutch Chauffeur Services is gevestigd op Laan van de Heelmeesters 117 te Hilversum en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Briarwood Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Briarwood Holding B.V. is gevestigd op Kampstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Braidsbybints
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Braidsbybints is gevestigd op Naarderstraat 63-69 te Hilversum en is actief in de branche Haarverzorging.

Jobar Transport en Logistiek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jobar Transport en Logistiek is gevestigd op Noordse Bosje 14B 11 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

W.S.S Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming W.S.S Klussenbedrijf is gevestigd op Langgewenst 27 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Rikos Cravings
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rikos Cravings is gevestigd op Havenstraat 14A te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Briarwood Capital B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Briarwood Capital B.V. is gevestigd op Kampstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Frithjof ArtProjects
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Frithjof ArtProjects is gevestigd op Koningsstraat 90C te Hilversum en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Stichting Administratiekantoor Van Vuure Blaricum
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Van Vuure Blaricum is gevestigd op Melkpad 21A te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent