Bedrijven in De Ackers

Wil je weten welke bedrijven er in De Ackers zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Ackers.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

Berema bouw
Opgericht in juni 2022

De vennootschap onder firma Berema bouw is gevestigd op van Ruysdaellaan 93 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SG
EMC (Euser Management & Consultancy)
Opgericht in juni 2022

De onderneming EMC (Euser Management & Consultancy) is gevestigd op Steenbreekvaren 14 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Bergsche Ackers > 2661PT
FOR THE P?OPLE
Opgericht in juni 2022

De onderneming FOR THE P?OPLE is gevestigd op Groeneweg 13a te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Ackerse Zoom > 2661AL
NoBuzz
Opgericht in juni 2022

De onderneming NoBuzz is gevestigd op Mesdagstraat 4 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SM
Be For You Coaching en Trainingsbureau
Opgericht in juni 2022

De onderneming Be For You Coaching en Trainingsbureau is gevestigd op Hertshoornvaren 15 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Lansingerland > De Ackers > Bergsche Ackers > 2661PJ
CG Digital Marketing
Opgericht in juni 2022

De onderneming CG Digital Marketing is gevestigd op Riviermos 18 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Lansingerland > De Ackers > Bergsche Ackers > 2661MK

Dinsdag 14 juni 2022

HAWE Cultivation Systems B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap HAWE Cultivation Systems B.V. is gevestigd op Oosteindsepad 8 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661EP
TrueTuber Farms B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap TrueTuber Farms B.V. is gevestigd op Steenbreekvaren 41 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Vervaardiging van aardappelproducten.

Lansingerland > De Ackers > Bergsche Ackers > 2661PV
SDF Horti Software B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap SDF Horti Software B.V. is gevestigd op Oosteindsepad 8 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661EP
Smit Waarnemingen
Opgericht in mei 2022

De onderneming Smit Waarnemingen is gevestigd op Rembrandtlaan 14 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche huisartsen.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SJ
Taxionderneming J.G. Bouman (Ships Crew Support)
Opgericht in januari 1977

De vennootschap onder firma Taxionderneming J.G. Bouman (Ships Crew Support) is gevestigd op Rubenslaan 63 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661RV
We Are Assessment Company B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap We Are Assessment Company B.V. is gevestigd op Van Keulendreef 33 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661ST
ISN Security
Opgericht in mei 2022

De onderneming ISN Security is gevestigd op Rietveldstraat 211 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Lansingerland > De Ackers > Ackerse Zoom > 2662HN

Vrijdag 10 juni 2022

The Business River
Opgericht in november 2020

De onderneming The Business River is gevestigd op Van der Goespad 10 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Bergsche Ackers > 2661EG
MACYZ Tekst & Fotografie
Opgericht in april 2022

De onderneming MACYZ Tekst & Fotografie is gevestigd op Van der Leurstraat 17 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Lansingerland > De Ackers > Ackerse Zoom > 2662HB

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement