Bedrijven in Oosteindsche Ackers

Wil je weten welke bedrijven er in Oosteindsche Ackers zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosteindsche Ackers.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

Berema bouw
Opgericht in juni 2022

De vennootschap onder firma Berema bouw is gevestigd op van Ruysdaellaan 93 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SG
NoBuzz
Opgericht in juni 2022

De onderneming NoBuzz is gevestigd op Mesdagstraat 4 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SM

Dinsdag 14 juni 2022

HAWE Cultivation Systems B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap HAWE Cultivation Systems B.V. is gevestigd op Oosteindsepad 8 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661EP
SDF Horti Software B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap SDF Horti Software B.V. is gevestigd op Oosteindsepad 8 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661EP
Smit Waarnemingen
Opgericht in mei 2022

De onderneming Smit Waarnemingen is gevestigd op Rembrandtlaan 14 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche huisartsen.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SJ
Taxionderneming J.G. Bouman (Ships Crew Support)
Opgericht in januari 1977

De vennootschap onder firma Taxionderneming J.G. Bouman (Ships Crew Support) is gevestigd op Rubenslaan 63 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661RV
We Are Assessment Company B.V.
Opgericht in mei 2022

De besloten vennootschap We Are Assessment Company B.V. is gevestigd op Van Keulendreef 33 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661ST

Dinsdag 26 april 2022

TT Solutium
Opgericht in april 2022

De onderneming TT Solutium is gevestigd op Moerbeihof 3 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661LV
Nina Kasius
Opgericht in april 2022

De onderneming Nina Kasius is gevestigd op Van Keulendreef 57 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661ST

Maandag 25 april 2022

Stichting NEURV-NL
Opgericht in april 2022

De stichting Stichting NEURV-NL is gevestigd op Stevinweg 28 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661TN

Woensdag 13 april 2022

Tandarts Mariana Resende Silva Soares
Opgericht in april 2022

De onderneming Tandarts Mariana Resende Silva Soares is gevestigd op van Ruysdaellaan 147 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SH
Rik Gooris Hypnotherapie
Opgericht in april 2022

De onderneming Rik Gooris Hypnotherapie is gevestigd op Nolendreef 9 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661TB
studio koekie
Opgericht in april 2022

De vennootschap onder firma studio koekie is gevestigd op Grooten Sloot 26 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661SN
Masadibo B.V.
Opgericht in maart 2022

De besloten vennootschap Masadibo B.V. is gevestigd op Blankenweg 18 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661TR

Dinsdag 12 april 2022

MTA Onderhoud
Opgericht in maart 2022

De onderneming MTA Onderhoud is gevestigd op Potterdreef 3 te BERGSCHENHOEK en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van overige transportmiddelen.

Lansingerland > De Ackers > Oosteindsche Ackers > 2661TD

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement