Bedrijven in Linne

Wil je weten welke bedrijven er in Linne zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Linne.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

MCS Solutions B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap MCS Solutions B.V. is gevestigd op Achter de Hoven 14 te Linne en is actief in de branche Vervaardiging van meet-, regel-, navigatie- en controleapparatuur.

Personeelsvereniging TipTop
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Personeelsvereniging TipTop is gevestigd op Oudeweg 80 te Linne en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

WKD B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap WKD B.V. is gevestigd op Achter de Hoven 14 te Linne en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KS Beauty
Opgericht in Mei 2024

De onderneming KS Beauty is gevestigd op Veestraat 1 te Linne en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Vestjens Maatinterieurs
Opgericht in April 2024

De onderneming Vestjens Maatinterieurs is gevestigd op Nieuwe Mergelweg 20 te Linne en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Woensdag 24 april 2024

Elsa Thuiszorg V.O.F.
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Elsa Thuiszorg V.O.F. is gevestigd op Wilhelminastraat 25 te Linne en is actief in de branche Thuiszorg.

Project Beesel B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Project Beesel B.V. is gevestigd op Nieuwe Mergelweg 20c te Linne en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Ben Interiors NL
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ben Interiors NL is gevestigd op Windhaag 9 te Linne en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Salon50
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Salon50 is gevestigd op Visserstraat 50 te Linne en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Woensdag 10 april 2024

Joris Peeters Consultancy & Coaching
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Joris Peeters Consultancy & Coaching is gevestigd op Connorstraat 17 te Linne en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

NOVO Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap NOVO Holding B.V. is gevestigd op Elisabethstraat 4 te Linne en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Maandag 18 maart 2024

Studio em em
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Studio em em is gevestigd op Oeveren 42 te Linne en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Armino's Health
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Armino's Health is gevestigd op Maasbrachterweg 54 te Linne en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

JH Fit
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JH Fit is gevestigd op Achter de Hoven 20 te Linne en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Lies bedandbreakfast
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Lies bedandbreakfast is gevestigd op Processieweg 7 te Linne en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement