Bedrijven in Montfoort

Wil je weten welke bedrijven er in Montfoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Montfoort.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Jessy Tewis
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jessy Tewis is gevestigd op Mastwijkerdijk 33 te Montfoort en is actief in de branche Public relationsbureaus.

VOF Boutique Pastorale
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma VOF Boutique Pastorale is gevestigd op Dorpstraat 51 te Linschoten en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Isabel de Jong - Ergotherapie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Isabel de Jong - Ergotherapie is gevestigd op Hof van Voorvliet 19 te Linschoten en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Kleurrijk in balans
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kleurrijk in balans is gevestigd op Schepenenstraat 43 te Montfoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

ATB Schoonmaak & Bedrijfsdiensten B.V.
Opgericht in Juni 2005

De besloten vennootschap ATB Schoonmaak & Bedrijfsdiensten B.V. is gevestigd op Mosterdmolenweg 3N te Montfoort en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Aertsen Bedrijfsarts & Advies B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Aertsen Bedrijfsarts & Advies B.V. is gevestigd op Blokland 5 te Montfoort en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Non Accentus Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Non Accentus Vastgoed B.V. is gevestigd op Achterdijk 12 te Montfoort en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Van den End Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Van den End Holding B.V. is gevestigd op Achterdijk 12 te Montfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

Bizoni B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Bizoni B.V. is gevestigd op Beatrixstraat 14 te Montfoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KFootballshop
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KFootballshop is gevestigd op A C M Muskeijnplantsoen 45 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Wijde Wereld Coaching & Begeleiding B.V.
Opgericht in April 2018

De besloten vennootschap De Wijde Wereld Coaching & Begeleiding B.V. is gevestigd op Truus Oversteegenstraat 7 te Montfoort en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Biscuit Sneakers
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Biscuit Sneakers is gevestigd op Postbus 65 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Weaby
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Weaby is gevestigd op Jan Hoenlaan 6 te Montfoort en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Advance Future
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Advance Future is gevestigd op Jacob Barneveldstraat 72 te Linschoten en is actief in de branche Financiële holdings.

Veenbrink Cloud Consultancy B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Veenbrink Cloud Consultancy B.V. is gevestigd op Dauwnetel 8 te Montfoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent