Bedrijven in Montfoort

Wil je weten welke bedrijven er in Montfoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Montfoort.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Technisch Adviesbureau Kreuger
Opgericht in April 2024

De onderneming Technisch Adviesbureau Kreuger is gevestigd op Heulestein 44 te Montfoort en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Imarco B2C B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Imarco B2C B.V. is gevestigd op Tasveld 11 te Montfoort en is actief in de branche Groothandel in tegels en plavuizen.

A&K Brands
Opgericht in April 2024

De onderneming A&K Brands is gevestigd op Maarschalklaan 1 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bodine Werkt
Opgericht in April 2024

De onderneming Bodine Werkt is gevestigd op Lieve Vrouwegracht 8 te Montfoort en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Flowless
Opgericht in April 2024

De onderneming Flowless is gevestigd op Om 't Wedde 7B te Montfoort en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Bij Ons Binnen B.V.
Opgericht in Januari 2016

De besloten vennootschap Bij Ons Binnen B.V. is gevestigd op Hoogstraat 31 te Montfoort en is actief in de branche Winkels in meubels.

van der Zouwen AV
Opgericht in April 2024

De onderneming van der Zouwen AV is gevestigd op Om 't Wedde 8 te Montfoort en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Bij Ons Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bij Ons Holding B.V. is gevestigd op Hoogstraat 48 te Montfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Nagel Hovenier VOF
Opgericht in Maart 2002

De vennootschap onder firma Nagel Hovenier VOF is gevestigd op Schoutstraat 17 te Montfoort en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Cost Savings B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Cost Savings B.V. is gevestigd op Tabakshof 26 te Montfoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Personeelsvereniging BLR-Bimon
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Personeelsvereniging BLR-Bimon is gevestigd op Aardvletterweg 3A te Montfoort en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

RIMO Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RIMO Holding B.V. is gevestigd op Tabakshof 26 te Montfoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Wisselspoor SL
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Wisselspoor SL is gevestigd op A C M Muskeijnplantsoen 30 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tomic Metaal
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Tomic Metaal is gevestigd op Aardvletterweg 4 te Montfoort en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Woensdag 10 april 2024

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Kindcentrum Montfoort" is gevestigd op Parklaan 4 te Montfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement