Bedrijven in Linschoten

Wil je weten welke bedrijven er in Linschoten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Linschoten.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stichting CDIN
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting CDIN is gevestigd op Dorpstraat 71 te Linschoten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Spruit Beveiliging
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Spruit Beveiliging is gevestigd op Heulestein 23 te Linschoten en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Verhoef & Innovum
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Verhoef & Innovum is gevestigd op Heulestein 20 te Linschoten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Golden HondenSalon
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Golden HondenSalon is gevestigd op De Duiker 41 te Linschoten en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Alle Tijd en Aandacht Midden-Nederland
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Alle Tijd en Aandacht Midden-Nederland is gevestigd op Wetering 23 te Linschoten en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

fabiobovelander
Opgericht in Februari 2024

De onderneming fabiobovelander is gevestigd op Liefhovendijk 42 te Linschoten en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Mindmappr AI
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mindmappr AI is gevestigd op Heulestein 20 te Linschoten en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 18 maart 2024

Iryna Permanent Make-up
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Iryna Permanent Make-up is gevestigd op van Rietlaan 19 te Linschoten en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Stichting De Nieuwe Vaart (SDNV)
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting De Nieuwe Vaart (SDNV) is gevestigd op Heulestein 44 te Linschoten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Stuurop Techniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Stuurop Techniek is gevestigd op De Ness 34 te Linschoten en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Fem Store
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Fem Store is gevestigd op Liefhovendijk 2 te Linschoten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MaWi Verhuur en Vastgoed B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MaWi Verhuur en Vastgoed B.V. is gevestigd op Molentocht 8 te Linschoten en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Holding Wim Boer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Holding Wim Boer B.V. is gevestigd op Molentocht 8 te Linschoten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Holding Mark den Boer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Holding Mark den Boer B.V. is gevestigd op Hof van Voorvliet 69 te Linschoten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VOtrading
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma VOtrading is gevestigd op Oostwijk 22 te Linschoten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement