Bedrijven in Wijk 00

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 00 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 00.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Fluffy Friends
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Fluffy Friends is gevestigd op Godfried van Rhenenlaan 17 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars Keizerstraat 6, 6a en 8 te Montfoort
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Keizerstraat 6, 6a en 8 te Montfoort is gevestigd op Anne Franklaan 26 te Montfoort en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

BMG Brands
Opgericht in Mei 2024

De onderneming BMG Brands is gevestigd op Godfried van Rhenenlaan 17 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

B.Schaap Installatietechniek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming B.Schaap Installatietechniek is gevestigd op Heulestein 64 te Montfoort en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

ATR Remote B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap ATR Remote B.V. is gevestigd op Aardvletterweg 7 te Montfoort en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vincent van Someren
Opgericht in April 2024

De onderneming Vincent van Someren is gevestigd op Zilverdistel 2 te Montfoort en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Montfoort Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming Montfoort Transport is gevestigd op Stadhouderslaan 65 te Montfoort en is actief in de branche Koeriers.

Mode-Etoile
Opgericht in April 2024

De onderneming Mode-Etoile is gevestigd op Titus Brandsmastraat 9 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wim Woning - Advies over klant- en marktonderzoek
Opgericht in April 2024

De onderneming Wim Woning - Advies over klant- en marktonderzoek is gevestigd op Om 't Hof 15 te Montfoort en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 april 2024

Technisch Adviesbureau Kreuger
Opgericht in April 2024

De onderneming Technisch Adviesbureau Kreuger is gevestigd op Heulestein 44 te Montfoort en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Imarco B2C B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Imarco B2C B.V. is gevestigd op Tasveld 11 te Montfoort en is actief in de branche Groothandel in tegels en plavuizen.

Moo.azdiensten
Opgericht in April 2024

De onderneming Moo.azdiensten is gevestigd op Brederodestraat 9 te Montfoort en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

A&K Brands
Opgericht in April 2024

De onderneming A&K Brands is gevestigd op Maarschalklaan 1 te Montfoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bodine Werkt
Opgericht in April 2024

De onderneming Bodine Werkt is gevestigd op Lieve Vrouwegracht 8 te Montfoort en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Flowless
Opgericht in April 2024

De onderneming Flowless is gevestigd op Om 't Wedde 7B te Montfoort en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement