Bedrijven in Maaswijk

Wil je weten welke bedrijven er in Maaswijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maaswijk.

Filter

Maandag 26 september 2022

Ok-Yay
Opgericht in September 2022

De onderneming Ok-Yay is gevestigd op Madelon Lulofsstraat 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

CarelisHealth
Opgericht in September 2022

De onderneming CarelisHealth is gevestigd op Maria Kleine-Gartmanstr 38 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 13 september 2022

Tanhu Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Tanhu Holding B.V. is gevestigd op Hadewychplaats 108 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Lucky City Spijkenisse B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Lucky City Spijkenisse B.V. is gevestigd op Hadewychplaats 108 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Restaurants.

Pedagogiek Step
Opgericht in September 2022

De onderneming Pedagogiek Step is gevestigd op Agatha Christiestraat 37 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Enhanced Enterprise
Opgericht in September 2022

De onderneming Enhanced Enterprise is gevestigd op M Doorman-Kielstrastr 40 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Stout Q&S advies
Opgericht in September 2022

De onderneming Stout Q&S advies is gevestigd op Etty Hillesumstraat 120 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dreams 2 Reality
Opgericht in September 2022

De onderneming Dreams 2 Reality is gevestigd op M Doorman-Kielstrastr 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Bethlehem Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Bethlehem Holding B.V. is gevestigd op Else van der Banstraat 147 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Maandag 12 september 2022

BQ Inspections B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap BQ Inspections B.V. is gevestigd op Else van der Banstraat 147 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van delfstoffen (geen olie en gas).

CarebyKim
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CarebyKim is gevestigd op Lizzy Ansinghstraat 39 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Zorghulp Petra
Opgericht in September 2022

De onderneming Zorghulp Petra is gevestigd op Harriet Freezerstraat 50 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Beautysalon Landgoed
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Beautysalon Landgoed is gevestigd op Ekensteinlaan 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 31 augustus 2022

CFL-zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CFL-zorg is gevestigd op Mia vd Wall-Duyvendakstr 6 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Vanes@zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Vanes@zorg is gevestigd op S Mesdag-Van Houtenstr 96 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Maaswijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent