Bedrijven in Maaswijk

Wil je weten welke bedrijven er in Maaswijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maaswijk.

Filter Filter

Gisteren

Kleuren beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Kleuren beheer B.V. is gevestigd op S Mesdag-Van Houtenstr 49 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Peter Adriaanse chauffeursdiensten
Opgericht in December 2022

De onderneming Peter Adriaanse chauffeursdiensten is gevestigd op M v Regteren Altenastr 22 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Woensdag 14 december 2022

Dutch Infinity Metals B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Dutch Infinity Metals B.V. is gevestigd op Mimi Boesnachstraat 31 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Groothandel in ferrometalen en -halffabrikaten.

Van der Haven Elektrotechniek
Opgericht in November 2022

De onderneming Van der Haven Elektrotechniek is gevestigd op Margaret Mitchellstraat 60 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

0181AtNight
Opgericht in November 2022

De onderneming 0181AtNight is gevestigd op Rosa Spierstraat 3 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Goed wijs-leesinterventies
Opgericht in November 2022

De onderneming Goed wijs-leesinterventies is gevestigd op Mia vd Wall-Duyvendakstr 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

SILCT
Opgericht in November 2022

De onderneming SILCT is gevestigd op Roosje Vosstraat 42 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Hulp van den Bulk
Opgericht in November 2022

De onderneming Hulp van den Bulk is gevestigd op Agatha Christiestraat 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

MDMF advies
Opgericht in November 2022

De onderneming MDMF advies is gevestigd op Madelon Lulofsstraat 38 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Colportage.

PNR Haarboetiek
Opgericht in November 2022

De onderneming PNR Haarboetiek is gevestigd op Maria Kleine-Gartmanstr 40 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Haarverzorging.

Polarchem Europe B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Polarchem Europe B.V. is gevestigd op Petronella Brugsmastraat 28 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Tubicakes
Opgericht in November 2022

De onderneming Tubicakes is gevestigd op Beb Vuykstraat 46 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Kimberley's Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Kimberley's Care is gevestigd op Fien de la Marstraat 16 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

JVL Makeupartist
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JVL Makeupartist is gevestigd op Trix Terwindtstraat 18 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 10 november 2022

RS Educatie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RS Educatie is gevestigd op Etty Hillesumstraat 134 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

Meer nieuws in Maaswijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent