Bedrijven in Maaswijk-Noordoost

Wil je weten welke bedrijven er in Maaswijk-Noordoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maaswijk-Noordoost.

Filter

Maandag 26 september 2022

CarelisHealth
Opgericht in September 2022

De onderneming CarelisHealth is gevestigd op Maria Kleine-Gartmanstr 38 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 12 september 2022

CarebyKim
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming CarebyKim is gevestigd op Lizzy Ansinghstraat 39 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Zorghulp Petra
Opgericht in September 2022

De onderneming Zorghulp Petra is gevestigd op Harriet Freezerstraat 50 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 31 augustus 2022

Vanes@zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Vanes@zorg is gevestigd op S Mesdag-Van Houtenstr 96 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Spoeltman OK Zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Spoeltman OK Zorg is gevestigd op Theo Mann-Bouwmeesterstr 98 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 25 augustus 2022

Optimus Amicus
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Optimus Amicus is gevestigd op M v Regteren Altenastr 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Eventcatering.

Service by Darren
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Service by Darren is gevestigd op M v Regteren Altenastr 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Judith Maatworks
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Judith Maatworks is gevestigd op M v Regteren Altenastr 4 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

A.A Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming A.A Consultancy is gevestigd op Harriet Freezerstraat 118 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

MaxosCap
Opgericht in Juli 2022

De onderneming MaxosCap is gevestigd op M v Regteren Altenastr 19 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Prestign
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Prestign is gevestigd op Catharina van Renneshof 13 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 juli 2022

Moeharram Security
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Moeharram Security is gevestigd op Margaretha Roosenboomstr 38 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

New Plan Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap New Plan Holding B.V. is gevestigd op Beb Vuykstraat 50 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vrijdag 10 juni 2022

T.E.M.G. Zorg
Opgericht in Mei 2022

De onderneming T.E.M.G. Zorg is gevestigd op Maria Tesselschadestraat 32 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Masabeau
Opgericht in April 2022

De onderneming Masabeau is gevestigd op Ronnie Biermanstraat 14 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Maaswijk-Noordoost

Snelheidscontroles Nissewaard

Flitser Maaswijkweg, Spijkenisse
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 20:00 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent