Bedrijven in Maaswijk-Zuidoost

Wil je weten welke bedrijven er in Maaswijk-Zuidoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maaswijk-Zuidoost.

Filter

Maandag 26 september 2022

Ok-Yay
Opgericht in September 2022

De onderneming Ok-Yay is gevestigd op Madelon Lulofsstraat 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 13 september 2022

Tanhu Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Tanhu Holding B.V. is gevestigd op Hadewychplaats 108 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiële holdings.

Lucky City Spijkenisse B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Lucky City Spijkenisse B.V. is gevestigd op Hadewychplaats 108 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Restaurants.

Pedagogiek Step
Opgericht in September 2022

De onderneming Pedagogiek Step is gevestigd op Agatha Christiestraat 37 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Bethlehem Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Bethlehem Holding B.V. is gevestigd op Else van der Banstraat 147 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 12 september 2022

BQ Inspections B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap BQ Inspections B.V. is gevestigd op Else van der Banstraat 147 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van delfstoffen (geen olie en gas).

Beautysalon Landgoed
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Beautysalon Landgoed is gevestigd op Ekensteinlaan 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 25 augustus 2022

Enam Management B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Enam Management B.V. is gevestigd op Marguerite Durasstraat 82 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Stelt Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Stelt Consultancy is gevestigd op Marie van Zeggelenstraat 21 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SDL Schaken
Opgericht in Juli 2022

De onderneming SDL Schaken is gevestigd op Nijendalsingel 12 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 4 augustus 2022

RDV Kids Drakenrijk B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap RDV Kids Drakenrijk B.V. is gevestigd op Lena Schenkplein 1 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Van Nieuwamerongen fysiotherapie
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Van Nieuwamerongen fysiotherapie is gevestigd op Margaret Mitchellstraat 110 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Dinsdag 12 juli 2022

Joyce van der Pluijm
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Joyce van der Pluijm is gevestigd op Golda Meirstraat 78 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

SD. Trading B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap SD. Trading B.V. is gevestigd op Beb Vuykstraat 170 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiële holdings.

Onderhoudsbedrijf Konyk
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Onderhoudsbedrijf Konyk is gevestigd op Clare Lennartstraat 8 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in Maaswijk-Zuidoost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent