Bedrijven in Emmeloord

Wil je weten welke bedrijven er in Emmeloord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emmeloord.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Kuko Security
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Kuko Security is gevestigd op Wenmaekersstraat 6 te Emmeloord en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Marcella Seepma dienstverlening
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Marcella Seepma dienstverlening is gevestigd op Duiveland 8 te Emmeloord en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Steelwrist B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Steelwrist B.V. is gevestigd op Dukaat 9E te Emmeloord en is actief in de branche Vervaardiging van gereedschapswerktuigen voor metaalbewerking.

Lounge 83 B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lounge 83 B.V. is gevestigd op Beursstraat 2 te Emmeloord en is actief in de branche Restaurants.

Kleurrijke draakjes
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kleurrijke draakjes is gevestigd op Livingstonehage 5 te Emmeloord en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Vika Labuz
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vika Labuz is gevestigd op Urkerweg 5 te Emmeloord en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Corn? Zijlstra eventmedewerker
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Corn? Zijlstra eventmedewerker is gevestigd op Overflakkee 51 te Emmeloord en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

PVE Car detailing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming PVE Car detailing is gevestigd op Pallasstraat 257 te Emmeloord en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Reininga Dienstverlening
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Reininga Dienstverlening is gevestigd op Sportlaan 67 te Emmeloord en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Maandag 24 juni 2024

Bouw Totaal Emmeloord B.V.
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Bouw Totaal Emmeloord B.V. is gevestigd op Havenstraat 26 te EMMELOORD en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

dierdoek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming dierdoek is gevestigd op Staalstraat 42 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Betonboortechniek B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Betonboortechniek B.V. is gevestigd op Westfriesland 18 te Emmeloord en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Vereniging van Eigenaars BVG Ecopark 51 te Emmeloord
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars BVG Ecopark 51 te Emmeloord is gevestigd op Ecopark 5G te Emmeloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Mi Amor Koerier
Opgericht in April 2024

De onderneming Mi Amor Koerier is gevestigd op Schouwstraat 43 te Emmeloord en is actief in de branche Koeriers.

Classicpartsshop
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Classicpartsshop is gevestigd op Franklinhage 7 te Emmeloord en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Meer nieuws in Emmeloord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement