Bedrijven in Emmeloord-de Zuidert

Wil je weten welke bedrijven er in Emmeloord-de Zuidert zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emmeloord-de Zuidert.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Huurderscommissie Diemenhof
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Huurderscommissie Diemenhof is gevestigd op Diemenlaan 224 te Emmeloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Brand Motoren
Opgericht in April 2024

De onderneming Brand Motoren is gevestigd op Volendamstraat 55 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Energie van Karolina
Opgericht in April 2024

De onderneming Energie van Karolina is gevestigd op Andijkstraat 43 te Emmeloord en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Energie van Piotr
Opgericht in April 2024

De onderneming Energie van Piotr is gevestigd op Andijkstraat 43 te Emmeloord en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vossig
Opgericht in April 2024

De onderneming Vossig is gevestigd op Makkumstraat 20 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Romann steigerbouw
Opgericht in April 2024

De onderneming Romann steigerbouw is gevestigd op IJsselmeerlaan 4 te Emmeloord en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

FlevoCleaning
Opgericht in Maart 2024

De onderneming FlevoCleaning is gevestigd op IJsselmeerlaan 18 te Emmeloord en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 10 april 2024

My Celebration
Opgericht in Februari 2024

De onderneming My Celebration is gevestigd op Pampuspad 14 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mapos Goods
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mapos Goods is gevestigd op Berkhoutlaan 25 te Emmeloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

JDV Technische Dienst
Opgericht in Februari 2024

De onderneming JDV Technische Dienst is gevestigd op Berkhoutlaan 47 te Emmeloord en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Donderdag 1 februari 2024

Trimsalon Prisz
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Trimsalon Prisz is gevestigd op Scheerwoldestraat 28 te Emmeloord en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

WijhashtagNu
Opgericht in December 2023

De vereniging WijhashtagNu is gevestigd op Wijdeneshof 15 te Emmeloord en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Emmeloekoe
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Emmeloekoe is gevestigd op Bunschotenlaan 42 te Emmeloord en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Tof Trouwen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tof Trouwen is gevestigd op IJsselmeerlaan 148 te Emmeloord en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Stichting SameNOPbloeien
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting SameNOPbloeien is gevestigd op Pampuspad 2 te Emmeloord en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Meer nieuws in Emmeloord-de Zuidert

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement