Bedrijven in Elspeet-Vierhouten

Wil je weten welke bedrijven er in Elspeet-Vierhouten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elspeet-Vierhouten.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Loonbedrijf J.Krol
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Loonbedrijf J.Krol is gevestigd op Weth van der Zandeweg 35 te Elspeet en is actief in de branche Vervaardiging van metalen deuren, vensters en kozijnen.

AVDN Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap AVDN Beheer B.V. is gevestigd op Weideweg 11a te ELSPEET en is actief in de branche Financiële holdings.

JWN Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JWN Dienstverlening is gevestigd op Merelweg 57 te ELSPEET en is actief in de branche Bouwtimmeren.

GVS beveiliging en communicatie B.V.
Opgericht in Mei 2013

De besloten vennootschap GVS beveiliging en communicatie B.V. is gevestigd op Tuinfluiter 4 te Elspeet en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

UNIEK & STIJL
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming UNIEK & STIJL is gevestigd op Sluiterweg 35 te Elspeet en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

EnergieK Beheer B.V. i.o.
Opgericht in September 2022

De onderneming EnergieK Beheer B.V. i.o. is gevestigd op Vierhouterweg 27a te Elspeet en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

GVS Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GVS Holding B.V. is gevestigd op Tuinfluiter 4 te Elspeet en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Teeken Elektra Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Teeken Elektra Service is gevestigd op Hooiweg 140 te ELSPEET en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Tippe Multidiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tippe Multidiensten is gevestigd op Weth van der Zandeweg 37 te Elspeet en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Vrijdag 7 oktober 2022

Vandekolklastechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming Vandekolklastechniek is gevestigd op Reijnvaanerf 13 te Elspeet en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Ville Connecting Marketing
Opgericht in September 2022

De onderneming Ville Connecting Marketing is gevestigd op Pirkweg 44 te ELSPEET en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 26 september 2022

Merkbaar Effect
Opgericht in September 2022

De onderneming Merkbaar Effect is gevestigd op Stakenbergweg 24 te ELSPEET en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 12 september 2022

Vereniging van Eigenaars
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars "De Hofstee" is gevestigd op Hofsteelaan 12 te Elspeet en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

DCVV Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming DCVV Consultancy is gevestigd op Pirkweg 44 te ELSPEET en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Little Gift
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Little Gift is gevestigd op Zeisweg 17 te Elspeet en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent