Bedrijven in Elspeet

Wil je weten welke bedrijven er in Elspeet zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elspeet.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Loonbedrijf J.Krol
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Loonbedrijf J.Krol is gevestigd op Weth van der Zandeweg 35 te Elspeet en is actief in de branche Vervaardiging van metalen deuren, vensters en kozijnen.

GVS beveiliging en communicatie B.V.
Opgericht in Mei 2013

De besloten vennootschap GVS beveiliging en communicatie B.V. is gevestigd op Tuinfluiter 4 te Elspeet en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

UNIEK & STIJL
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming UNIEK & STIJL is gevestigd op Sluiterweg 35 te Elspeet en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

EnergieK Beheer B.V. i.o.
Opgericht in September 2022

De onderneming EnergieK Beheer B.V. i.o. is gevestigd op Vierhouterweg 27a te Elspeet en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

GVS Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GVS Holding B.V. is gevestigd op Tuinfluiter 4 te Elspeet en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tippe Multidiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tippe Multidiensten is gevestigd op Weth van der Zandeweg 37 te Elspeet en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Vrijdag 7 oktober 2022

Vandekolklastechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming Vandekolklastechniek is gevestigd op Reijnvaanerf 13 te Elspeet en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Maandag 12 september 2022

Vereniging van Eigenaars
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars "De Hofstee" is gevestigd op Hofsteelaan 12 te Elspeet en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Little Gift
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Little Gift is gevestigd op Zeisweg 17 te Elspeet en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Stichting 4&5 mei comit? Elspeet
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting 4&5 mei comit? Elspeet is gevestigd op Diepeweg 8 te Elspeet en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Caf? Spoorzicht
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Caf? Spoorzicht is gevestigd op Roggeweg 25 te Elspeet en is actief in de branche cafés.

Donderdag 25 augustus 2022

JVDBSERVICES
Opgericht in Juli 2022

De onderneming JVDBSERVICES is gevestigd op Zeisweg 25 te Elspeet en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van overige transportmiddelen.

Alb?ro Business B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Alb?ro Business B.V. is gevestigd op Weth van der Zandeweg 14 te Elspeet en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Casa Manga B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Casa Manga B.V. is gevestigd op Postbus 19 te Elspeet en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

Donderdag 4 augustus 2022

De Jong Boomverzorging B.V.
Opgericht in Augustus 2015

De besloten vennootschap De Jong Boomverzorging B.V. is gevestigd op Weth van der Zandeweg 14 te Elspeet en is actief in de branche Landschapsverzorging.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent