Bedrijven in Maasbree

Wil je weten welke bedrijven er in Maasbree zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasbree.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Pleun zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pleun zorgt is gevestigd op Dorpstraat 42 te Maasbree en is actief in de branche Thuiszorg.

Re-trac Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Re-trac Beheer B.V. is gevestigd op Hagelkruisweg 2 te Maasbree en is actief in de branche Financiële holdings.

Yvet Boonen Zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yvet Boonen Zorgt is gevestigd op De Ortolaan 7 te Maasbree en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

VP Ecom
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming VP Ecom is gevestigd op Tongerlo 1 te Maasbree en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

2ByEleven Coaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming 2ByEleven Coaching is gevestigd op Breetse Peelweg 9 te Maasbree en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

EnToZiast
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EnToZiast is gevestigd op Wilhelminalaan 11b te Maasbree en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

AB&V adviesbureau Peel & Maas B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap AB&V adviesbureau Peel & Maas B.V. is gevestigd op Baarlosestraat 19 te Maasbree en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Lena's gebak
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Lena's gebak is gevestigd op Molenstraat 55 te Maasbree en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Maandag 26 september 2022

Bulkbricks
Opgericht in Mei 2011

De onderneming Bulkbricks is gevestigd op Wilhelminalaan 14 te Maasbree en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

B. Joosten Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap B. Joosten Beheer B.V. is gevestigd op Rinkesfort 16 te Maasbree en is actief in de branche Financiële holdings.

T. Joosten Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap T. Joosten Beheer B.V. is gevestigd op Rinkesfort 16 te Maasbree en is actief in de branche Financiële holdings.

P.J. Joosten Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap P.J. Joosten Beheer B.V. is gevestigd op Rinkesfort 16 te Maasbree en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 12 september 2022

MD Verhuur Venlo B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MD Verhuur Venlo B.V. is gevestigd op Olivier van Noortweg 105 te Maasbree en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Woensdag 31 augustus 2022

Blumen Heinen
Opgericht in September 2013

De onderneming Blumen Heinen is gevestigd op Korte Heide 12a te Maasbree en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Zuster Ping
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Zuster Ping is gevestigd op Tongerlose Pad 10 te Maasbree en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent