Bedrijven in Maasbree

Wil je weten welke bedrijven er in Maasbree zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasbree.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Pleun zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pleun zorgt is gevestigd op Dorpstraat 42 te Maasbree en is actief in de branche Thuiszorg.

Re-trac Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Re-trac Beheer B.V. is gevestigd op Hagelkruisweg 2 te Maasbree en is actief in de branche Financiële holdings.

Yvet Boonen Zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yvet Boonen Zorgt is gevestigd op De Ortolaan 7 te Maasbree en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

EnToZiast
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EnToZiast is gevestigd op Wilhelminalaan 11b te Maasbree en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

AB&V adviesbureau Peel & Maas B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap AB&V adviesbureau Peel & Maas B.V. is gevestigd op Baarlosestraat 19 te Maasbree en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Lena's gebak
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Lena's gebak is gevestigd op Molenstraat 55 te Maasbree en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Maandag 26 september 2022

Bulkbricks
Opgericht in Mei 2011

De onderneming Bulkbricks is gevestigd op Wilhelminalaan 14 te Maasbree en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Guido Peeters Freelance
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Guido Peeters Freelance is gevestigd op Pottenbakkersoven 10 te Maasbree en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Stichting Administratiekantoor Ortmans Holding
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Ortmans Holding is gevestigd op Herikstraat 13 te Maasbree en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Shikh transport
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Shikh transport is gevestigd op Kamillestraat 4 te Maasbree en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 25 augustus 2022

AllroundPD
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming AllroundPD is gevestigd op Venloseweg 3 te Maasbree en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Smart Your Card
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Smart Your Card is gevestigd op Westeringlaan 57 te Maasbree en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Personeelsvereniging Vrijwillige Brandweer Maasbree
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Personeelsvereniging Vrijwillige Brandweer Maasbree is gevestigd op Sevenumseweg 2 te Maasbree en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Donderdag 4 augustus 2022

fire green
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma fire green is gevestigd op Wilhelminalaan 38 te Maasbree en is actief in de branche Landschapsverzorging.

ChefJoost
Opgericht in Mei 2022

De onderneming ChefJoost is gevestigd op Dorpstraat 6 te Maasbree en is actief in de branche Eventcatering.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent