Bedrijven in Purmer-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Purmer-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Purmer-Noord.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Screen-It
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Screen-It is gevestigd op Kelvinstraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g..

Petani pikien
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Petani pikien is gevestigd op Zichthof 3 te Purmerend en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Waterland Woonmode t.h.o.d.n. Colors@Home Waterland
Opgericht in Februari 1995

De onderneming Waterland Woonmode t.h.o.d.n. Colors@Home Waterland is gevestigd op Gildeplein 4 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

Tram Tran 27
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tram Tran 27 is gevestigd op Overlanderstraat 347 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

Tweeboom Security
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tweeboom Security is gevestigd op Heemstee 17 te Purmerend en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

vandaanmusic
Opgericht in Januari 2023

De onderneming vandaanmusic is gevestigd op Purmerdijk 8B te Purmerend en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Getlaced
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Getlaced is gevestigd op Zeisstraat 8 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Groothandel Leerentveld
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Groothandel Leerentveld is gevestigd op Einsteinstraat 80 te Purmerend en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

AnderWerk
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AnderWerk is gevestigd op Glasblazerstraat 5 te Purmerend en is actief in de branche Facility management.

RAWD Uitzendgroep B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap RAWD Uitzendgroep B.V. is gevestigd op Impuls 173 te Purmerend en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Sportinstructeur Sandra Vrolijk
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sportinstructeur Sandra Vrolijk is gevestigd op Overlanderstraat 678 te Purmerend en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

T.T.T. Nguyen
Opgericht in April 1990

De vennootschap onder firma T.T.T. Nguyen is gevestigd op Binnendijk 1 te Purmerend en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Brix Timmerwerken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Brix Timmerwerken is gevestigd op Dromerdijk 12 te Purmerend en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Witteveen Dienstverlening Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Witteveen Dienstverlening Holding B.V. is gevestigd op Magneet 12K te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

Vira Projects
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Vira Projects is gevestigd op Parkstee 219 te Purmerend en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent