Bedrijven in Baanstee en omgeving

Wil je weten welke bedrijven er in Baanstee en omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Baanstee en omgeving.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Screen-It
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Screen-It is gevestigd op Kelvinstraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g..

vandaanmusic
Opgericht in Januari 2023

De onderneming vandaanmusic is gevestigd op Purmerdijk 8B te Purmerend en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Groothandel Leerentveld
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Groothandel Leerentveld is gevestigd op Einsteinstraat 80 te Purmerend en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

RAWD Uitzendgroep B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap RAWD Uitzendgroep B.V. is gevestigd op Impuls 173 te Purmerend en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Witteveen Dienstverlening Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Witteveen Dienstverlening Holding B.V. is gevestigd op Magneet 12K te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

Groenhart Watertoren B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Groenhart Watertoren B.V. is gevestigd op Polderweg 2 te Purmerend en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Waterland Brandbeveiliging B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Waterland Brandbeveiliging B.V. is gevestigd op Magneet 12K te Purmerend en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

Waterlandse Brandbeveiligingsgroep B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Waterlandse Brandbeveiligingsgroep B.V. is gevestigd op Magneet 12K te Purmerend en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

A Brand New Company
Opgericht in December 2022

De onderneming A Brand New Company is gevestigd op Volume 88 te Purmerend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Kluster Interieurbouw B.V.
Opgericht in Januari 1992

De besloten vennootschap Kluster Interieurbouw B.V. is gevestigd op Netwerk 124 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van bedrijfsmeubels.

3kus Dienstverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming 3kus Dienstverlening is gevestigd op Purmerdijk 7A te Purmerend en is actief in de branche Grondverzet.

Houttuin & Europa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Houttuin & Europa is gevestigd op Westerweg 62D te Purmerend en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 14 december 2022

Stickers Op Maat
Opgericht in November 2022

De onderneming Stickers Op Maat is gevestigd op Newtonstraat 95 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

XP Koeriers ZH B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap XP Koeriers ZH B.V. is gevestigd op Netwerk 135 te Purmerend en is actief in de branche Koeriers.

Groenhart VZ B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Groenhart VZ B.V. is gevestigd op Polderweg 2 te Purmerend en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent