Bedrijven in Werktuigenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Werktuigenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Werktuigenbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

pieters3dprint
Opgericht in Januari 2024

De onderneming pieters3dprint is gevestigd op Overlanderstraat 587 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Bella-Mae
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bella-Mae is gevestigd op Drietandstraat 2 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Wat Buddhirattanaram
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Wat Buddhirattanaram is gevestigd op Leeghwaterpark 7 te Purmerend en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Multiped
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Multiped is gevestigd op Lamoenstraat 28 te Purmerend en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Wow Cars Purmerend
Opgericht in December 2023

De onderneming Wow Cars Purmerend is gevestigd op Overlanderstraat 688 te Purmerend en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Koyurai
Opgericht in November 2023

De onderneming Koyurai is gevestigd op Sikkelstraat 4 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Klussenbedrijf Fresco
Opgericht in November 2023

De onderneming Klussenbedrijf Fresco is gevestigd op Haarspitstraat 94 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

S.paudel
Opgericht in November 2023

De onderneming S.paudel is gevestigd op Zeisstraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

S. Katwal
Opgericht in November 2023

De onderneming S. Katwal is gevestigd op Zeisstraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 8 november 2023

Emperadores Nieuw en Tweedehands
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Emperadores Nieuw en Tweedehands is gevestigd op Spoorstokstraat 23 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in tweedehands kleding.

Scent Of Joy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Scent Of Joy is gevestigd op Spadestraat 57 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 2 oktober 2023

The Handbag Artist
Opgericht in September 2023

De onderneming The Handbag Artist is gevestigd op Egstraat 16 te Purmerend en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

San-Sanych Bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming San-Sanych Bouw is gevestigd op Haarspitstraat 4 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 september 2023

Denaty Designs
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Denaty Designs is gevestigd op Schoffelstraat 30 te Purmerend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 24 augustus 2023

Debora Campana - Culinary
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Debora Campana - Culinary is gevestigd op Haarspitstraat 1 te Purmerend en is actief in de branche Eventcatering.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent