Bedrijven in Kapel-Muggenbroek

Wil je weten welke bedrijven er in Kapel-Muggenbroek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kapel-Muggenbroek.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

La Coppa Sports
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma La Coppa Sports is gevestigd op Kapellerlaan 235 te Roermond en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

JC installatie
Opgericht in April 2023

De onderneming JC installatie is gevestigd op Kapellerlaan 142 te Roermond en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vrijdag 21 april 2023

Dani?l Heynen
Opgericht in April 2023

De onderneming Dani?l Heynen is gevestigd op Herkenbosscherweg 1 te Roermond en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Omgevingsvergunningmanagement B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Omgevingsvergunningmanagement B.V. is gevestigd op Heinsbergerweg 108 te Roermond en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

KM Renovatie
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma KM Renovatie is gevestigd op Kapellerlaan 87 te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

H.H.C. Neelen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap H.H.C. Neelen Holding B.V. is gevestigd op Heinsbergerweg 108 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

De kapper van Roermond
Opgericht in Januari 2023

De onderneming De kapper van Roermond is gevestigd op Kapellerlaan 140 te Roermond en is actief in de branche Haarverzorging.

Maandag 3 april 2023

Burbujas B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Burbujas B.V. is gevestigd op Muggenbroekerlaan 31 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 14 maart 2023

Heijnders Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Heijnders Beheer B.V. is gevestigd op 't Zand 7 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Parkzicht B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Parkzicht B.V. is gevestigd op Parklaan 8 te Roermond en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Dinsdag 28 februari 2023

Jonie Lomans' Communication
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Jonie Lomans' Communication is gevestigd op Kapellerlaan 155B te Roermond en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 14 februari 2023

Sacha Heemels illustration
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Sacha Heemels illustration is gevestigd op Kapellerlaan 209 te Roermond en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 2 februari 2023

Alexandros Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Alexandros Services is gevestigd op Herkenbosscherweg 6 te Roermond en is actief in de branche Grondverzet.

Inventy Design
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Inventy Design is gevestigd op Heinsbergerweg 17A 3 te Roermond en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

Klinok
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klinok is gevestigd op Herkenbosscherweg 6 te Roermond en is actief in de branche Grondverzet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent