Bedrijven in Roerstreek

Wil je weten welke bedrijven er in Roerstreek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roerstreek.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Stichting Administratiekantoor Uiver
Opgericht in April 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Uiver is gevestigd op Industrieweg 6 te Roermond en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Vrijdag 21 april 2023

Euramax Group Midco B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Euramax Group Midco B.V. is gevestigd op Industrieweg 6 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Go Green TK
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma Go Green TK is gevestigd op Thomas Alva Edisonweg 11B te Roermond en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 3 april 2023

Wetron Logistics B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Wetron Logistics B.V. is gevestigd op Ringweg 6 te Roermond en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Dinsdag 14 maart 2023

Numac B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Numac B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 16 te Roermond en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Euramax Group B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Euramax Group B.V. is gevestigd op Industrieweg 6 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Euramax Group Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Euramax Group Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 6 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 2 februari 2023

Sierbestrating Roermond B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Sierbestrating Roermond B.V. is gevestigd op Oude Keulsebaan 158 te Roermond en is actief in de branche Stratenmaken.

Holding D?renberg B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Holding D?renberg B.V. is gevestigd op Oude Keulsebaan 158 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Yageo Holding Netherlands B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Yageo Holding Netherlands B.V. is gevestigd op Produktieweg 1 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

MS Coaching B.V.
Opgericht in Mei 2000

De besloten vennootschap MS Coaching B.V. is gevestigd op Produktieweg 11.07R te Roermond en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 30 januari 2023

ARA Holding Group B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap ARA Holding Group B.V. is gevestigd op Produktieweg 1 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 10 november 2022

Stichting Administratiekantoor Bruls Beheer
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Bruls Beheer is gevestigd op Produktieweg 1 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

ContainerBuddy B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap ContainerBuddy B.V. is gevestigd op Albert Einsteinweg 39 te Roermond en is actief in de branche Groothandel in overige oude materialen en afvalstoffen.

Vrijdag 7 oktober 2022

NM Real Estate B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap NM Real Estate B.V. is gevestigd op Randweg 1 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent