Bedrijven in Delfshaven

Wil je weten welke bedrijven er in Delfshaven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delfshaven.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Roberto Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Roberto Holding B.V. is gevestigd op Allard Piersonstraat 18E te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Safety service el arkoubi
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Safety service el arkoubi is gevestigd op Bilderdijkstraat 230 te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

SRC0575
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming SRC0575 is gevestigd op Puntegaalstraat 215 te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

AM-Boekhouding
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming AM-Boekhouding is gevestigd op Aelbrechtskade 68C te Rotterdam en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Dennis industri?le Services Internationaal
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dennis industri?le Services Internationaal is gevestigd op Schiedamseweg Beneden 539C te Rotterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Delphico
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Delphico is gevestigd op Hondiusstraat 13B te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Music Producer SONNY.BLACKBONES
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Music Producer SONNY.BLACKBONES is gevestigd op Bellevoysstraat 48A te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

G.H.G. Beveiliging en Brandwacht
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming G.H.G. Beveiliging en Brandwacht is gevestigd op Robert Fruinstraat 9A te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Lyusi Klusbedrijf
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Lyusi Klusbedrijf is gevestigd op Mathenesserlaan 213 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Yassin Chbab
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Yassin Chbab is gevestigd op Rosier Faassenstraat 54 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

Yoka's care
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Yoka's care is gevestigd op Spartastraat 78 te Rotterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

JAKUB-PRO-BOUW
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JAKUB-PRO-BOUW is gevestigd op 3e Schansstraat 17A te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Allround zack
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Allround zack is gevestigd op Mathenesserdijk 249E te Rotterdam en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Ordnar Allt B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Ordnar Allt B.V. is gevestigd op Heemraadssingel 196C te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Skiptro Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Skiptro Holding B.V. is gevestigd op Aelbrechtskolk 45B te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Delfshaven

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent