Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Delfshaven

Wil je weten welke bedrijven er in Delfshaven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Delfshaven.

In Delfshaven zoek ik een:

  Gisteren

  illustati.online
  Opgericht in april 2018

  De onderneming illustati.online is gevestigd op Noordschans 28A te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Delfshaven » Tussendijken » 3026VZ
  Berry's Tabak & Giftshop
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Berry's Tabak & Giftshop is gevestigd op Schippersstraat 49 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

  Rotterdam » Delfshaven » Bospolder » 3025PE
  Nazorg Rotterdam
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Nazorg Rotterdam is gevestigd op Burgemeester Meineszlaan 4B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3022BH
  Mariska Care
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Mariska Care is gevestigd op Pupillenstraat 121 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3023VR
  Clockwork Holding B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Clockwork Holding B.V. is gevestigd op Burg Meineszplein 34A te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3022XD
  Alwin Bakker Professional Services B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Alwin Bakker Professional Services B.V. is gevestigd op Rochussenstraat 175B te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Delfshaven » Middelland » 3021NP
  Supermarkt Zonneschijn
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Supermarkt Zonneschijn is gevestigd op Burg Meineszplein 31B te Rotterdam en is actief in de branche supermarkten.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3022XC
  Rainwater Collectors B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Rainwater Collectors B.V. is gevestigd op Schonebergerweg 48A te Rotterdam en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3023ZM
  Brandwacht Titan
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Brandwacht Titan is gevestigd op Jan van Avennesstraat 17A te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Delfshaven » Middelland » 3021RL
  Accresco Vastgoed XX B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Accresco Vastgoed XX B.V. is gevestigd op Westzeedijk 395Q te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024EK
  van de Werken Electric Mobility
  Opgericht in april 2018

  De onderneming van de Werken Electric Mobility is gevestigd op Dunantstraat 17B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024BA
  narinna
  Opgericht in april 2018

  De onderneming narinna is gevestigd op Dirck Hoffstraat 17A te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024VB
  Taxi Rahmouni
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Taxi Rahmouni is gevestigd op Vosmaerstraat 32M te Rotterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Rotterdam » Delfshaven » Spangen » 3027KL
  Studio Maria Rohof
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Studio Maria Rohof is gevestigd op Schiedamseweg 79B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam » Delfshaven » Tussendijken » 3026AD
  On Point Security
  Opgericht in april 2018

  De onderneming On Point Security is gevestigd op Hoekersingel 63 te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Delfshaven » Oud Mathenesse » 3028XL
  Nanda den Hartog
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Nanda den Hartog is gevestigd op Dunantstraat 10B te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Rotterdam » Delfshaven » Delfshaven » 3024BC
  Kelvin Hinkert
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Kelvin Hinkert is gevestigd op Schiedamseweg 45A 02 te Rotterdam en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

  Rotterdam » Delfshaven » Tussendijken » 3026AC
  Judy-Anne Taylor
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Judy-Anne Taylor is gevestigd op Deensestraat 85B te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Delfshaven » Oud Mathenesse » 3028GG
  Jantine Wervers
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Jantine Wervers is gevestigd op Van Cittersstraat 94 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3022LM
  J. van der Weijden
  Opgericht in april 2018

  De onderneming J. van der Weijden is gevestigd op Nieuwe Binnenweg 413A te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » Delfshaven » Nieuwe Westen » 3023EM

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk