Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Prins Alexander

Wil je weten welke bedrijven er in Prins Alexander zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Prins Alexander.

In Prins Alexander zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Van Dalen Transport
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Van Dalen Transport is gevestigd op Jacob van Campenplein 248 te Rotterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067TN
  Tesoro Fashion
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Tesoro Fashion is gevestigd op Jan Schoutenstraat 19 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Rotterdam » Prins Alexander » 's Gravenland » 3065PD
  T.Hendriks Metselwerken
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming T.Hendriks Metselwerken is gevestigd op Blauwgras 12 te Rotterdam en is actief in de branche Metselen en voegen.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068BD
  San Zorgt
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming San Zorgt is gevestigd op Sierbloem 3 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068AP
  Sales & Services by Lilian
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Sales & Services by Lilian is gevestigd op Karmozijnbes 8 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069LR
  SKILLZ 4 YOU
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming SKILLZ 4 YOU is gevestigd op Rietkerkweg 67 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  Rotterdam » Prins Alexander » Prinsenland » 3066TN
  SF Schuldhulp & Bewindvoering
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming SF Schuldhulp & Bewindvoering is gevestigd op Philip Vingboonsstraat 31 te Rotterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067ZA
  Rotterdam Art Therapy
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Rotterdam Art Therapy is gevestigd op Edmond Hellenraadstraat 59 te Rotterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067NR
  Rijschool KB
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Rijschool KB is gevestigd op Kruipbrem 47 te Rotterdam en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068TG
  RK5 Totaalonderhoud
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming RK5 Totaalonderhoud is gevestigd op Rode Klaver 5 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069DP
  RAD-IT
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming RAD-IT is gevestigd op Botmeer 68 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Rotterdam » Prins Alexander » Zevenkamp » 3068KR
  Pronkstuk Restauraties
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Pronkstuk Restauraties is gevestigd op Van der Kloot Meyburgstr 23 te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067EP
  PokeJohn
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming PokeJohn is gevestigd op Dennekruid 79 te Rotterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068SE
  LM Vujanovic
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming LM Vujanovic is gevestigd op Van Epenstraat 34 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor de winning van aardolie en aardgas.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067EK
  Jaime van Leeuwen Tegelwerken
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Jaime van Leeuwen Tegelwerken is gevestigd op Citroenkruid 4 te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068DR
  Gastouderopvang Zevenkamp
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gastouderopvang Zevenkamp is gevestigd op Joost van Ospad 7 te Rotterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Rotterdam » Prins Alexander » Zevenkamp » 3069ZM
  G.R. Mezas Cleaning
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming G.R. Mezas Cleaning is gevestigd op Tagoreplaats 75 te Rotterdam en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriƫle reiniging.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069PB
  De Katbutler
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming De Katbutler is gevestigd op Ogier van Cralingenpark 108 te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Rotterdam » Prins Alexander » 's Gravenland » 3065BC
  Bewust Moederschap
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Bewust Moederschap is gevestigd op Citroenkruid 1 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068DR
  ABC&P
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ABC&P is gevestigd op Noordewier-Reddingiusln 145 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Prins Alexander » Prinsenland » 3066JA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?