Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Prins Alexander

Wil je weten welke bedrijven er in Prins Alexander zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Prins Alexander.

In Prins Alexander zoek ik een:

  Woensdag 7 november 2018

  Jeroen op Locatie
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Jeroen op Locatie is gevestigd op August Vermeijlenpad 34 te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

  Rotterdam » Prins Alexander » Zevenkamp » 3069WT
  Yassin Brandwacht
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Yassin Brandwacht is gevestigd op Favrestraat 297 te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Prins Alexander » Prinsenland » 3066EH
  QIQOO
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming QIQOO is gevestigd op Berkheide 22 te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069KS
  HealthCare Balance
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming HealthCare Balance is gevestigd op Benedictuskruid 17 te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068RL
  VOC Bedrijfsservice
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming VOC Bedrijfsservice is gevestigd op Theo van Doesburgstraat 11 te Rotterdam en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Rotterdam » Prins Alexander » Nesselande » 3059PA
  Jerry Langhorst Management Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Jerry Langhorst Management Consultancy is gevestigd op Fluitekruid 61 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068RP
  INFACT
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming INFACT is gevestigd op Anatole Franceplaats 84 te Rotterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069AB
  Beecarez
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Beecarez is gevestigd op Adriaan Dortsmanstraat 179 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067NC
  Redefine-IT B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Redefine-IT B.V. is gevestigd op Hoofdweg 52A te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067GH
  Esther Hairstyling & Make Up Artist
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Esther Hairstyling & Make Up Artist is gevestigd op Hoofdweg 248B te Rotterdam en is actief in de branche Haarverzorging.

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067GJ
  Elena Dimitrova
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Elena Dimitrova is gevestigd op Edmond Hellenraadstraat 109 te Rotterdam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Rotterdam » Prins Alexander » Het Lage Land » 3067NT
  Morenovation
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Morenovation is gevestigd op Mahatma Gandhistraat 103 te Rotterdam en is actief in de branche Vervaardiging en bewerking van overig glas, inclusief technisch glaswerk.

  Rotterdam » Prins Alexander » Prinsenland » 3066VA
  Kapsalon 29 zwart
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Kapsalon 29 zwart is gevestigd op Kornelis van Tollaan 52 te Rotterdam en is actief in de branche Haarverzorging.

  Rotterdam » Prins Alexander » 's Gravenland » 3065DB
  Chacha's Zorg & Care
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Chacha's Zorg & Care is gevestigd op Zevenkampse Ring 872 te Rotterdam en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

  Rotterdam » Prins Alexander » Zevenkamp » 3069MD
  Andrade Care en Service
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Andrade Care en Service is gevestigd op Eliotplaats 218 te Rotterdam en is actief in de branche Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg met overnachting.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068VM
  Yildiz M Traffic
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Yildiz M Traffic is gevestigd op Sigrid Undsetweg 156 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069BV
  Gabriel Laminaat
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Gabriel Laminaat is gevestigd op Prinsenlaan 256 te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Prins Alexander » Prinsenland » 3066KB
  AnRa vastgoed B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap AnRa vastgoed B.V. is gevestigd op Dennekruid 59 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068SE
  van der Toorn Vloeren
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming van der Toorn Vloeren is gevestigd op Rietdekkerweg 92 te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Prins Alexander » Zevenkamp » 3068GW
  Rais medisch advies
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Rais medisch advies is gevestigd op Hendrik Sweijsstraat 25 te Rotterdam en is actief in de branche Risicoanalisten en schadetaxateurs.

  Rotterdam » Prins Alexander » 's Gravenland » 3065NJ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?