Bedrijven in Ommoord

Wil je weten welke bedrijven er in Ommoord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ommoord.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

DKN Kids
Opgericht in Mei 2023

De onderneming DKN Kids is gevestigd op Eliotplaats 346 te Rotterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Retro Cleaning B.V.
Opgericht in Oktober 2012

De besloten vennootschap Retro Cleaning B.V. is gevestigd op Satijnbloem 67 te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Slot Korevaart Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Slot Korevaart Holding B.V. is gevestigd op Satijnbloem 67 te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Abdul Bouw
Opgericht in April 2023

De onderneming Abdul Bouw is gevestigd op Albert Camusplaats 150 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Musketier Media
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Musketier Media is gevestigd op Robert Kochplaats 170 te Rotterdam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

LW - Care
Opgericht in Mei 2023

De onderneming LW - Care is gevestigd op Ivoordistel 32 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Benelovence & Woods B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Benelovence & Woods B.V. is gevestigd op Rupsklaver 48 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Green Ruba B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Green Ruba B.V. is gevestigd op Fioringras 100 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Presents and Treats
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Presents and Treats is gevestigd op Bolkruid 40 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

G.J. Legal Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming G.J. Legal Consultancy is gevestigd op Azarooldoorn 1 te Rotterdam en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

P&L Nails and Spa Binnenhof
Opgericht in Juli 2018

De onderneming P&L Nails and Spa Binnenhof is gevestigd op Binnenhof 17 te Rotterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

GM Intelligence
Opgericht in April 2023

De onderneming GM Intelligence is gevestigd op Eliotplaats 412 te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

CALGER
Opgericht in April 2023

De onderneming CALGER is gevestigd op Pater Pirehof 9 te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Hauser Zorg aan huis
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Hauser Zorg aan huis is gevestigd op Hemingwayplaats 60 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 23 mei 2023

Social Projects B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Social Projects B.V. is gevestigd op Eliotplaats 48 te Rotterdam en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Meer nieuws in Ommoord

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser A20, Rotterdam
Rotterdam - Gouda
Laatst waargenomen: 09:50 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent