Bedrijven in Koningsplein en omgeving

Wil je weten welke bedrijven er in Koningsplein en omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koningsplein en omgeving.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Emilov 09
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Emilov 09 is gevestigd op Columbusstraat 75B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

KinjaVision
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KinjaVision is gevestigd op Weimarstraat 13C te 's-Gravenhage en is actief in de branche Public relationsbureaus.

BB Jazz Singer
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BB Jazz Singer is gevestigd op Laan van Meerdervoort 306B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Shakar
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Shakar is gevestigd op Wattstraat 4 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

VAN HET Music
Opgericht in Januari 2024

De onderneming VAN HET Music is gevestigd op Weimarstraat 16B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Neles
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Neles is gevestigd op Laan van Meerdervoort 222 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Lotus Home Comfort
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lotus Home Comfort is gevestigd op Newtonstraat 15 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

Vereniging van Eigenaars Weimarstraat2/Koningin Emmakade 117 te 's-Gravenhage
Opgericht in Maart 1996

De vereniging Vereniging van Eigenaars Weimarstraat2/Koningin Emmakade 117 te 's-Gravenhage is gevestigd op Weimarstraat 2 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

SONOMA LUMITE B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SONOMA LUMITE B.V. is gevestigd op Van Bylandtstraat 177 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Financiële holdings.

Ultimate Expertise Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Ultimate Expertise Holding B.V. is gevestigd op Koningsplein 22 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Jim van der Spree
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jim van der Spree is gevestigd op Chassestraat 21 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Sturges Consult
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sturges Consult is gevestigd op Van Bylandtstraat 79B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

KHouben B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap KHouben B.V. is gevestigd op Regentesselaan 89 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

J.A. van der Tak Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap J.A. van der Tak Holding B.V. is gevestigd op Columbusstraat 186J te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BvDijk Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BvDijk Holding B.V. is gevestigd op Copernicusstraat 57 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Buurten in Regentessekwartier

Meer nieuws in Koningsplein en omgeving

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent