Bedrijven in Stationsbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Stationsbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stationsbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Verloskundigenpraktijk Den Haag B.V.
Opgericht in Mei 2008

De besloten vennootschap Verloskundigenpraktijk Den Haag B.V. is gevestigd op Stationsweg 107 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Nutri Life Services B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Nutri Life Services B.V. is gevestigd op Bezuidenhoutseweg 65-65 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Winford Bilingual Den Haag B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Winford Bilingual Den Haag B.V. is gevestigd op Bezuidenhoutseweg 91 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

Haag Fruit B.V.
Opgericht in November 2016

De besloten vennootschap Haag Fruit B.V. is gevestigd op Koningin Julianaplein 10 te 's-Gravenhage.

Anovasoft
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Anovasoft is gevestigd op Waldorpstraat 45-238 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

BSI Diensten B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap BSI Diensten B.V. is gevestigd op Koningin Julianaplein 101st Floor te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advocatenkantoren.

One1 B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap One1 B.V. is gevestigd op Stationsweg 139 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

OTG exotic fruits B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap OTG exotic fruits B.V. is gevestigd op Repelaerstraat 78 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

PeaceBridge Strategies
Opgericht in April 2024

De onderneming PeaceBridge Strategies is gevestigd op Pletterijstraat 53 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

RealScape Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming RealScape Consultancy is gevestigd op Huijgenspark 45C te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Charlotte's Creations
Opgericht in April 2024

De onderneming Charlotte's Creations is gevestigd op Weteringkade 96 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Public relationsbureaus.

UBIKzorg
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma UBIKzorg is gevestigd op Weteringkade 6A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

El Markai H
Opgericht in April 2024

De onderneming El Markai H is gevestigd op Scheldeplein 14 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Mahal Gunes
Opgericht in April 2024

De onderneming Mahal Gunes is gevestigd op Weteringkade 77A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Lyfestore
Opgericht in April 2024

De onderneming Lyfestore is gevestigd op Rijswijkseplein 242 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Buurten in Stationsbuurt

Meer nieuws in Stationsbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement