Bedrijven in Huygenspark

Wil je weten welke bedrijven er in Huygenspark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Huygenspark.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

JohnM
Opgericht in Juni 2024

De onderneming JohnM is gevestigd op Oranjeplein 71A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Anna's cleaning
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Anna's cleaning is gevestigd op Van Hogendorpstraat 1A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Marlon Field Work
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Marlon Field Work is gevestigd op Van Hogendorpstraat 158 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

SARABASS
Opgericht in Mei 2024

De onderneming SARABASS is gevestigd op Hoefkade 9 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Donorconceptie en Familie Coaching
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Donorconceptie en Familie Coaching is gevestigd op Van der Duynstraat 198 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Buse Rumevleklioglu
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Buse Rumevleklioglu is gevestigd op Stationsplein 65G te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Caroline Onderwijsdiensten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Caroline Onderwijsdiensten is gevestigd op Rijswijkseplein 216 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 11 juni 2024

MST multidiensten
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma MST multidiensten is gevestigd op Van Hogendorpstraat 32 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Cheaz Design
Opgericht in April 2024

De onderneming Cheaz Design is gevestigd op Van Hogendorpstraat 20 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

CK Media & Marketing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming CK Media & Marketing is gevestigd op Stationsplein 54Y te 's-Gravenhage en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Ireene Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ireene Services is gevestigd op Van Limburg Stirumstraat 75 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Yasin Yildirim
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Yasin Yildirim is gevestigd op Stationsweg 147 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

DT hair & colours
Opgericht in April 2024

De onderneming DT hair & colours is gevestigd op Oranjelaan 88 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Haarverzorging.

Social Media Volkskeuken
Opgericht in April 2024

De onderneming Social Media Volkskeuken is gevestigd op Bocht van Guinea 37 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

RRB Horeca Services
Opgericht in April 2024

De onderneming RRB Horeca Services is gevestigd op Oranjelaan 30B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Buurten in Stationsbuurt

Meer nieuws in Huygenspark

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement