Bedrijven in Transvaalkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Transvaalkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transvaalkwartier.

Filter

Maandag 26 september 2022

L.C.S. Kwakkenbos
Opgericht in September 2022

De onderneming L.C.S. Kwakkenbos is gevestigd op Herman Costerstraat 419A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

BAROV
Opgericht in September 2022

De onderneming BAROV is gevestigd op Paul Krugerlaan 207D te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Amira's taxi
Opgericht in September 2022

De onderneming Amira's taxi is gevestigd op De La Reyweg 150A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Antnan Mechmet Diensten
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Antnan Mechmet Diensten is gevestigd op Herman Costerstraat 287 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Mehmed Saliev
Opgericht in September 2022

De onderneming Mehmed Saliev is gevestigd op Kaapseplein 14 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bouwtimmeren.

IKCZorg
Opgericht in September 2022

De onderneming IKCZorg is gevestigd op Schalk Burgerstraat 197 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Tosoun Infra
Opgericht in September 2022

De onderneming Tosoun Infra is gevestigd op Kockstraat 212 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Vereniging van Eigenaren Valkenboslaan 247-249-251 te 's-Gravenhage
Opgericht in November 1972

De vereniging Vereniging van Eigenaren Valkenboslaan 247-249-251 te 's-Gravenhage is gevestigd op Kempstraat 191 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Anlo bouw
Opgericht in September 2022

De onderneming Anlo bouw is gevestigd op Morgenzonlaan 20 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sari.Bzorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Sari.Bzorg is gevestigd op Wolmaransstraat 278 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Mr Cota
Opgericht in September 2022

De onderneming Mr Cota is gevestigd op Wolmaransstraat 347 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Besim infra
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Besim infra is gevestigd op Rondebosstraat 2 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

MSS WorldTrans B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap MSS WorldTrans B.V. is gevestigd op Beijersstraat 13 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

CB Beveiliging
Opgericht in September 2022

De onderneming CB Beveiliging is gevestigd op Kaapstraat 46 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Adanali
Opgericht in September 2022

De onderneming Adanali is gevestigd op Hertzogstraat 106 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Buurten in Transvaalkwartier

Meer nieuws in Transvaalkwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent