Bedrijven in Transvaalkwartier-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Transvaalkwartier-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transvaalkwartier-Zuid.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Emre 95
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Emre 95 is gevestigd op Majubastraat 65 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Grondverzet.

Ko Cares
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ko Cares is gevestigd op Viljoenstraat 86 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Kostadinov Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kostadinov Services is gevestigd op Wesselsstraat 277 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Serda Service
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Serda Service is gevestigd op Kaapstraat 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Grondverzet.

Svetla B
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Svetla B is gevestigd op Kaapstraat 105 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Penka Mincheva
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Penka Mincheva is gevestigd op Schalk Burgerstraat 354 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dinsdag 23 januari 2024

MegaMar Reizen
Opgericht in Januari 2017

De vennootschap onder firma MegaMar Reizen is gevestigd op Kaapseplein 37 te 's-Gravenhage en is actief in de branche reisbureaus.

Monroy14 Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Monroy14 Bouw is gevestigd op Hoefkade 1011 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Cano Grondwerk
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cano Grondwerk is gevestigd op Spionkopstraat 68 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Grondverzet.

Muhammed Aydin
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Muhammed Aydin is gevestigd op Kaapseplein 170 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Agrin23
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Agrin23 is gevestigd op Kaapstraat 67A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Aleksandar2024
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Aleksandar2024 is gevestigd op Kaapseplein 143 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Yuksel Mehmed
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Yuksel Mehmed is gevestigd op Fischerstraat 158 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Donderdag 11 januari 2024

BK Power Engineering B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BK Power Engineering B.V. is gevestigd op Viljoenstraat 74 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

BK Power KHOEN B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BK Power KHOEN B.V. is gevestigd op Viljoenstraat 74 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Buurten in Transvaalkwartier

Meer nieuws in Transvaalkwartier-Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent