Bedrijven in Rosmalen-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Rosmalen-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rosmalen-Zuid.

Filter

Maandag 26 september 2022

Combinatie LOO Infra V.O.F.
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Combinatie LOO Infra V.O.F. is gevestigd op Graafsebaan 67 te ROSMALEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

R.R. cleaning
Opgericht in September 2022

De onderneming R.R. cleaning is gevestigd op Haydnlaan 5 te ROSMALEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

vsl klussenbedrijf
Opgericht in Juni 2021

De vennootschap onder firma vsl klussenbedrijf is gevestigd op Gastenberg 10 te ROSMALEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

taxi4you
Opgericht in September 2022

De onderneming taxi4you is gevestigd op Vliertwijksestraat 225 te ROSMALEN en is actief in de branche Vervoer per taxi.

blueoceanconsultant frank schrijnemakers
Opgericht in September 2022

De onderneming blueoceanconsultant frank schrijnemakers is gevestigd op Vliertwijksestraat 369 te ROSMALEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Assets4Mobility B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Assets4Mobility B.V. is gevestigd op Heirust 9 te ROSMALEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 12 september 2022

DP klus- en schoonmaakbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DP klus- en schoonmaakbedrijf is gevestigd op Bernadettestraat 1 te ROSMALEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maple Recruitment
Opgericht in November 2020

De onderneming Maple Recruitment is gevestigd op Hoefberg 3 te ROSMALEN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Heart 2 teach
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Heart 2 teach is gevestigd op Tielekeshoeven 48 te ROSMALEN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Van Leeuwen Sales Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van Leeuwen Sales Consultancy is gevestigd op Anna Blamanstraat 20 te ROSMALEN en is actief in de branche Callcenters.

Woensdag 31 augustus 2022

LuLu One Productions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming LuLu One Productions is gevestigd op Eikakkerhoeven 24 te ROSMALEN en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Ontwikkelcombinatie Parkhaven C.V.
Opgericht in Juli 2022

De commanditaire vennootschap Ontwikkelcombinatie Parkhaven C.V. is gevestigd op Graafsebaan 65 te ROSMALEN en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Audiopeek
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Audiopeek is gevestigd op Gerard Bruningstraat 10 te ROSMALEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 25 augustus 2022

Artwork-s Art by Sonja
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Artwork-s Art by Sonja is gevestigd op Eikakkerhoeven 42 te ROSMALEN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Mont Ventoux Boomzorg & Houtproducten
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Mont Ventoux Boomzorg & Houtproducten is gevestigd op Jos de Letterlaan 2 te ROSMALEN en is actief in de branche Dienstverlening voor de bosbouw.

Meer nieuws in Rosmalen-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent