Bedrijven in Molenhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Molenhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Molenhoek.

Filter

Maandag 26 september 2022

R.R. cleaning
Opgericht in September 2022

De onderneming R.R. cleaning is gevestigd op Haydnlaan 5 te ROSMALEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Assets4Mobility B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Assets4Mobility B.V. is gevestigd op Heirust 9 te ROSMALEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 12 september 2022

Maple Recruitment
Opgericht in November 2020

De onderneming Maple Recruitment is gevestigd op Hoefberg 3 te ROSMALEN en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Van Leeuwen Sales Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van Leeuwen Sales Consultancy is gevestigd op Anna Blamanstraat 20 te ROSMALEN en is actief in de branche Callcenters.

Woensdag 31 augustus 2022

Audiopeek
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Audiopeek is gevestigd op Gerard Bruningstraat 10 te ROSMALEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 25 augustus 2022

Marlies Kampschreur
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Marlies Kampschreur is gevestigd op Debussylaan 15 te ROSMALEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hauba B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Hauba B.V. is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 3 te ROSMALEN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Denny's Dienstverlening
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Denny's Dienstverlening is gevestigd op Sasseltberg 22 te ROSMALEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Schoonmaakbedrijf Sharkozi
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Schoonmaakbedrijf Sharkozi is gevestigd op Sasseltberg 22 te ROSMALEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Perfect Golf
Opgericht in Januari 2006

De onderneming Perfect Golf is gevestigd op Gele Hoevelaan 8 te ROSMALEN en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

KB Clinical Research Consultancy
Opgericht in Juli 2022

De onderneming KB Clinical Research Consultancy is gevestigd op Oude Baan 62 te ROSMALEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Max & Co B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Max & Co B.V. is gevestigd op Zandbergen 26 te ROSMALEN en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Donderdag 4 augustus 2022

Lizzy Venture B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Lizzy Venture B.V. is gevestigd op Churchilllaan 23 te ROSMALEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Dream Balance
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dream Balance is gevestigd op Heer en Beekstraat 12 te ROSMALEN en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

ELIO Instruments B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap ELIO Instruments B.V. is gevestigd op Driebergenlaan 6 te ROSMALEN en is actief in de branche Vervaardiging van elektrische lampen en verlichtingsapparaten.

Meer nieuws in Molenhoek

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent