Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  M.E. Consultancy
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming M.E. Consultancy is gevestigd op Sweelinckplein 128 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EE

  Donderdag 7 maart 2019

  Yuppen
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Yuppen is gevestigd op Sweelinckplein 7 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EG
  Maki Global Business Services
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Maki Global Business Services is gevestigd op Sweelinckplein 12D 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EH

  Woensdag 23 januari 2019

  Winkens Legal
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Winkens Legal is gevestigd op Pettelaarseweg 595 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216BN
  Westerdijk
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Westerdijk is gevestigd op Schumannstraat 35 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EZ

  Zondag 9 december 2018

  Pieter Paul Slikker Advies
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Pieter Paul Slikker Advies is gevestigd op Pettelaarseweg 579 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216BN
  Rademaker Technical Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Rademaker Technical Holding B.V. is gevestigd op Haydnstraat 37 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216ET
  Rademaker Medical Instruments B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Rademaker Medical Instruments B.V. is gevestigd op Haydnstraat 37 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216ET
  ProFaar
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming ProFaar is gevestigd op Socrateslaan 121 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216CT

  Woensdag 7 november 2018

  XVW Ontwikkeling B.V. i.o.
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming XVW Ontwikkeling B.V. i.o. is gevestigd op Orlando di Lassostraat 8 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216GZ
  Hear Here B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Hear Here B.V. is gevestigd op Hertogin Johannastraat 13 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216AS
  Sneha Deliveroo
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Sneha Deliveroo is gevestigd op Sweelinckplein 12E 12 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EH

  Zaterdag 15 september 2018

  Studievaardigheden
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Studievaardigheden is gevestigd op Pettelaarseweg 109 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216BJ
  Afbouw zuid
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Afbouw zuid is gevestigd op Cesar Francklaan 17 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche stukadoors.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216GH
  Saris onderhoud Service
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Saris onderhoud Service is gevestigd op Pettelaarseweg 70 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216BS
  Marine Commissioning Weijenberg
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Marine Commissioning Weijenberg is gevestigd op Pettelaarseweg 66 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216BS

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Empower You
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Empower You is gevestigd op Philips de Schonestraat 21 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216AJ
  Celter B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Celter B.V. is gevestigd op Brucknerstraat 2 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216XD
  Digital Only Trading Company
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Digital Only Trading Company is gevestigd op Weberstraat 19 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch » Zuidoost » Zuid » 5216EX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?