Bedrijven in Zuidoost

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidoost.

Filter

Maandag 26 september 2022

music by dawn
Opgericht in September 2022

De onderneming music by dawn is gevestigd op Bachstraat 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Euro Foods Ingredient B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Euro Foods Ingredient B.V. is gevestigd op Musselstraat 51 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

FvB Zorgt
Opgericht in September 2022

De onderneming FvB Zorgt is gevestigd op Philips de Schonestraat 13 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

Nikie
Opgericht in September 2022

De onderneming Nikie is gevestigd op Maastrichtseweg 18H te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Public relationsbureaus.

IC netwerk
Opgericht in September 2022

De onderneming IC netwerk is gevestigd op Demerstraat 30 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

DisposableUnited B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap DisposableUnited B.V. is gevestigd op Pettelaarpark 84 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Doktersdienst Schild
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Doktersdienst Schild is gevestigd op Pettelaarseweg 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche huisartsen.

DPT Marketing
Opgericht in September 2022

De onderneming DPT Marketing is gevestigd op Scheldestraat 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Joan's foods
Opgericht in September 2022

De onderneming Joan's foods is gevestigd op Jacob van Maerlantstraat 161 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Denise Wouters organisatie- & managementadvies
Opgericht in September 2022

De onderneming Denise Wouters organisatie- & managementadvies is gevestigd op Pijnappelsche Poort 14 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Ascensos Contact Centres Netherlands B.V.
Opgericht in December 1998

De besloten vennootschap Ascensos Contact Centres Netherlands B.V. is gevestigd op Meerendonkweg 21 te 's-Hertogenbosch.

Vereniging van Eigenaars Oost-Kwartier aan de Spirituslaan te Bergen op Zoom
Opgericht in November 2020

De vereniging Vereniging van Eigenaars Oost-Kwartier aan de Spirituslaan te Bergen op Zoom is gevestigd op Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Stallingvoorzieningen Oost-kwartier aan Melassekaai 3 G000 te Bergen op Zoom
Opgericht in November 2020

De vereniging Vereniging van Eigenaars Stallingvoorzieningen Oost-kwartier aan Melassekaai 3 G000 te Bergen op Zoom is gevestigd op Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Woningen Oost-kwartier aan de Spirituslaan 10 tot en met 140 te Bergen op Zoom
Opgericht in November 2020

De vereniging Vereniging van Eigenaars Woningen Oost-kwartier aan de Spirituslaan 10 tot en met 140 te Bergen op Zoom is gevestigd op Pettelaarpark 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 13 september 2022

The Smiling Yoga Teacher
Opgericht in September 2022

De onderneming The Smiling Yoga Teacher is gevestigd op Maassingel 284 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meer nieuws in Zuidoost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent